Автор
Ива Петрова

Маги от "Ергенът" разкри ужасна тайна за майката на Алек

Една от финалистките в третия сезон на "Ергенът" - Маги, разказа как приема това, което ѝ се случи.

Тя подозира, че е имало предварителен сценарий между Алек и майка му, за да завърши шоуто по този неочакван начин. И че те напълно си заслужават хейта, който се сипе към тях в момента.

"Гледам да се успокоявам, но съм и ядосана, защото един човек си позволи да си направи шега не само с мен, но и с още 26 момичета и да изгуби времето на всички ни. Особено на мен и на Надежда, защото стояхме докрай. Това нито е смешно, нито забавно. Аз съм абсолютно шокирана и това е съвсем сериозно, защото това, което виждам след последните му изяви, това е съвсем друг човек. Това е злият брат-близнак на Алек, няма нищо общо с човека, с когото общувах два месеца", категорична е Маги.

View post on Instagram
 

"Според мен мама Ксения е била запозната с този сценарий. Според мен родителите му не са били съгласни с участието му. Майка му се уплаши, че сценарият не върви така, както са го замислили. Затова тя го заплаши с шамарите на баща му. По никакъв начин не усетих мама Ксения да не ме харесва, даже напротив. След това на синхрон се превърна в друга жена. Явно и двамата са еднакви, затова съм и толкова ядосана. Не можеш така да си играеш с чувствата на хората", коментира още Маги.

View post on Instagram
 

"Той ми говореше за любов, не мога да повярвам, че в момента седи и отрича тези неща. Казваше ми, че ме обожава. Сега погледът му е празен, аз този човек не го познавам. В момента съм бясна, както на Александър, така и на всички, които допуснаха това", допълва блондинката.

Магдалена и Надежда не осъзнават какъв подарък им направи Алек с този финал, защото след него те се превърнаха в любимки на зрителите, а Ергенът се превърна в черната овца и отнесе целия хейт, пише Блиц.