Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, юни ви носи вдъхновение и нова любов

Скъпи Козирози, през юни ще се почувствате по-креативни, вдъхновени да се впуснете в проекти, които не само изразяват вашите уникални таланти, но и ще издържат изпитанието на времето.

Шестият ви дом (работа и здраве) продължава да бъде добре активиран през юни, а Меркурий, който е негов управител, преминава през него от 3 до 17 юни, придружен от Венера, управител на десетия ви дом (кариера, амбиции, социална репутация). Там се намира и Слънцето, а също и Юпитер, който ще остане дългосрочно.

Необходимо е обаче да бъдете много предпазливи относно финансите и при вземането на кариерни или инвестиционни решения. Не е изключено да се сблъскате с препятствия или забавяния в източниците на доходи или да се наложи да преразгледате приоритетите си по отношение на пари и ресурси, тъй като Сатурн и Нептун образуват квадратури към вашия шести дом.

Бъдете по-отговорни и към здравето си. Не забравяйте, че предприемането на малки стъпки, за да се грижите за здравето си сега, може да предотврати по-големи проблеми по-късно. Опитайте да се настроите да се наслаждавате на простите удоволствия на живота, които могат да бъдат особено терапевтични.

Стрелци, през юни ще се окажете под прилив на енергия и ентусиазъм
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, през юни ще се окажете под прилив на енергия и ентусиазъм

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

За Козирозите, които искат сериозни връзки, първата част на юни не е особено благоприятна. След 17 юни, когато Меркурий и Венера, управител и на петия ви дом, влизат в седми дом (връзки, партньорства, брак), връзките стават приоритет и шансовете за започване на стабилни връзки са много по-големи.

Ако сте необвързани, това може да е време, когато емоциите се засилват, което го прави идеално за изграждане на нови връзки, които биха могли да бъдат значими в бъдеще. Не забравяйте да цените и уважавате тези връзки.