Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Лъвове, юни носи комбинация от предизвикателства и нови възможности

Скъпи Лъвове, юни носи комбинация от предизвикателства и нови възможности. Този месец изисква силен фокус върху усърдното управление на различните аспекти на живота. Бихте могли да се хвърлите в усъвършенстване на талантите си, но това ще изисква да напуснете зоната си на комфорт. Втората половина на месеца може да отключи възможности за напредък.

Във финансово отношение юни е месец на върхове и спадове. Може да се сблъскате с някои икономически предизвикателства и неочаквани разходи, вероятно свързани със здравето или семейството.

Вашата жизненост като цяло е добра, но наличието на предизвикателни планетарни аспекти предполага да бъдете предпазливи по отношение на храносмилателни проблеми и леки наранявания. Време е да помислите за себе си и да оцените емоционалните си нужди. Трябва да овладеете собствените си мисли, за да превърнете мечтите си в реалност. Пресечете пътищата с миналото и изпълнете целта си, като планирате бъдещето.

В семейния живот на някои Лъвове може да възникне напрежение от 9 юни когато Марс започва своя транзит през X дом и образува квадрат с Плутон, намиращ се в VII дом (връзки, партньорства, асоциации, брак). Ето защо, някои от вас, които вече имат дългогодишни връзки, могат да преживеят сравнително напрегнати моменти, в които страстите се нажежават, суетата прелива и желанието за доминиране рискува сериозно да засегне отношенията и духът от бутилката да бъде изпуснат. В този астрологичен контекст разликите между вашите житейски принципи и тези на вашия партньор/ка могат да станат очевидни. Свободните представители на този знак пък ще имат кипящ социален живот и ще се възползват от многото възможности да започнат вълнуващи романтични връзки. Те обаче не се интересуват толкова от сериозно обвързване, а търсят разнообразието и епизодичната тръпка.

Раци, през юни ще сбъднете някои от романтичните си планове
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Раци, през юни ще сбъднете някои от романтичните си планове

Автор Теодор Муховски