Автор
Ева Григорова

Теодора Мудева прежали Румен Радев - има си нова тръпка

Теодора Мудева и Румен Радев вече не са заедно, въпреки че по време на участието си в риалити формата "Игри на волята" двамата демонстрираха изпепеляващи страсти. Към днешна дата миската очевидно е превъзмогнала доскорошния си дългогодишен любим, който бе и неин годеник, и вече има нова тръпка в живота си, за която споделя.

View post on Instagram
 

"Бях се изгубила тотално и дълго време душата ми се луташе, ако така мога да се изразя, не бих казала и че напълно е намерила покоя и баланса, но мисля, че поне е на прав път", разкри миската, която се окопитва след сътресението от раздялата.

Наскоро бургазлийката е била на море със свои приятели и разказва: "Досега не бях ходила на почивка с най-добрите ми приятели, хората, с които пораснах. Хората, които ми помогнаха да мина по-лесно през всяка буря, хората, които бяха мой стълб, когато се разпадах. Хората, които винаги са ме подкрепяли, поддържали, мотивирали, тези, които постоянно ми напомнят коя съм всъщност, всички те винаги намират начин да усмихнат душата ми, когато не ѝ е до това".

View post on Instagram
 

Явно Теодора открива утеха в компанията на своите приятели, с които си прави своеобразна терапия. Терапията ѝ с компанията ѝ от детството може да върви, но вероятно има и още по-голям ефект, защото фамилиарничи една идея повече с един познат и на нас левент: участник от минал сезон на "Игри на волята", моделът Илиян Цветков.

Явно Мудева си има тип, или по-скоро професия, по която си пада - супермодел и като бонус да е участвал в "Игрите". А близки до нея издават, че вече има и нов ухажор в живота си, за който явно ще стане ясно в последващ момент.

Припомняме, че за раздялата между Мудева и Радев се разбра по-символичен начин - двамата просто спряха да се следват в социалните мрежи преди няколко месеца. Самата бургазлийка не пожела да коментира взаимоотношенията си с Радев, но стана ясно, че са пред раздяла. Да си припомним, че двамата дори бяха сгодени няколко месеца преди това.

Ето го безмилостния режим на Теодора Мудева
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Ето го безмилостния режим на Теодора Мудева

Автор Ева Григорова