Автор
Ева Григорова

Заради "Игри на волята": Сериозна критика отнесоха Теодора Мудева и Румен Радев

Доста почитатели на риалити формата "Игри на волята" са разочаровани не само от представянето на моделката, но и от това, което показа приятелят ѝ Румен Радев, който също отнесе серия от критики, най-вече покрай отношението към Момчил. Мудева не остана длъжна на никого, както става ясно по-долу. 

В поредица от Инстаграм сторита Теодора изтъква, че никой не е длъжен да я харесва и няма никакво намерение да се извинява на никого и за нищо. 

"Всеки има право и на лошо мнение и на това да го изразява. Не сте длъжни всички да ме харесвате. Не сте длъжни всички да ме гледате. Няма да се извинявам за това какво мисля - тогава съм го чувствала така и за мен тогава това е било правилното. 

Може да съм грешала, но съм се водила по вътрешния си глас и по това какво усещам." 

"С Момчи сме се извинили за случилото се вътре. Не сме най-добри приятели, дори не сме се виждали след Игрите, но не смятам и че сме кръвни врагове. Аз лично не тая нищо лошо. 

View post on Instagram
 

Както казах, Момчил е изключително силен играч. Просто като хора не можахме да си паснем в условията, в които бяхме поставени", казва моделката. И добавя още: 

"Просто има едни коментари, съобщения, които съдържат смъртни заплахи. Това, че ще ми бъде "сменена физиономията" и така нататък, които за мен са доста прекалени. 

Тези хора да се замислят, че и ние имаме родители, и ние имаме психика. Не всичко е "Игри на волята". Гледайте си своя живот!" - заключи тя.

Скандал в „Игри на волята“: Елвиса и Мастагарков са на нож
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Скандал в „Игри на волята“: Елвиса и Мастагарков са на нож

Автор Ива Петрова