Автор
Ива Петрова

Диона побесня и призна защо не се е явила на делото

Поп-фолк певицата Диона не се яви на заседанието по делото, заради преценка на нейния адвокат. Изпълнителката отрича в социалните мрежи, да е казвала, че в бранша ѝ е нормално да се ползват забранени субстанции.

"По преценка на адвоката ми днес не се явих на заседанието по делото си - споделя Диона с пост във фейсбук. - Никога, подчертавам НИКОГА не съм казвала, че в бранша ни е нормално да се ползват забранени субстанции. Така, както днес е заявил полицейският служител Пламен Чолаков, който в протокола за разпит от досъдебното производство е заявил, че съм била спокойна, а днес е заявил многократно, че съм била "превъзбудена". При констатираното противоречие, между показанията му днес и тогава, Чолаков така и не успя да даде отговор на зададения му от съда въпрос на какво се дължи тази огромна промяна в показанията му", оплака се чалга певицата.

View post on Instagram
 

Диона бе спряна на 24 януари в 4 часа сутринта да шофира луксозния си джип на столичния булевард "България". След като тестът за забранени вещества излиза положителен, я водят във ВМА, за да даде проби, а след това е задържана в Шесто районно управление в столицата. На следващия ден съдът освободи певицата под гаранция от 5 хил. лева, припомня "България Днес".