Автор
Ева Григорова

Стана ясно какво е имало в кръвта на Диона

Попфолк певицата Диона беше обвинена за това, че на 24 януари, около 4 сутринта, е шофирала поршето си под въздействието на наркотици по столичната ул. "Даскал Стоян Попандреев", когато е била спряна за полицейска проверка. Направеният ѝ тест е бил положителен. След това Диона била придружена до болница, където дала проби за изследвания, където резултатите от химико-токсикологичната експертиза пък показали, че тя е шофирала след употребата на кокаин.

View post on Instagram
 

Говорителят на Софийска районна прокуратура Николай Николаев разкри какви вещества са открили в кръвта на певицата Диона. Стана ясно, че са намерени следи от температуропонижаващи лекарства.

"С разрешение на наблюдаващия прокурор мога да кажа, че в действителност в кръвта на Диона се наблюдават следи от температуропонижаващи лекарства. Витае някакъв градски фолклор, че когато кажеш, че си употребявал някакви подобни лекарства - прокуратурата няма да те подведе под отговорност. Но химичните анализи са точни", поясни Николаев.

View post on Instagram
 

„Денислава Сашова е обвинена за шофиране на луксозен автомобил след употреба на кокаин. В кръвта ѝ няма следи от марихуана, но в други биологични образци има следи от коноп“, добави още той. По думите му съставът на това престъпление "препраща към една Наредба".

"Тоест съдържанието и концентрацията на алкохол, респективно на наркотични вещества – трябва да бъде установено по съответния ред. А той е чрез кръвна проба. При Диона не сме установили наличието на коноп в кръвта ѝ. Има следи в друг биологичен материал, което е обстоятелство, утежняващо наказателната отговорност”, разкри Николаев.

По-зряла и сериозна: Диона се преобрази (Снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

По-зряла и сериозна: Диона се преобрази (Снимки)

Автор Ива Петрова