Автор
Кристина Кирова

Джей Ло е отчаяна и съсипана: Има план как да спаси брака си с Бен

Дженифър Лопес е отчаяна и колкото и да се опитва да прикрие какво се случва между нея и съпруга ѝ Бен Афлек, като коментира слуховете за раздяла с ирония, вместо с категоричен отговор, изглежда че вече ситуацията излиза извън контрол. Едно от доказателствата за това е, че тя отмени последното си турне, за да се отдаде на семейството си. По информация на "Дейли мейл", Джен е готова да вложи екстра усилия, за да спаси брака си с Афлек и макар това, че светът обсъжда отношенията им, да е добре от ПР гледна точка, тя се е разтревожила, защото спекулациите се отразявали зле на Бен Афлек.

Масло в огъня на клюките доля и въздържанието на двойката да се показва съвместно по публични места. Певицата и актьорът не бяха засичани заедно никъде в продължение на повече от месец.

Джей Ло
Джей Ло
GettyImages

Според източници, близки до звездната двойка, след слуховете за развод бившата съпруга на Бен - Дженифър Гарнър изпитала притеснение и дори направила опити да им помогне, защото била убедена, че при евентуална раздяла, Афлек отново ще залитне по алкохола.

"Дженифър позволи слуховете за раздяла да ескалират, за да подсили успеха на последния си филм. Но разбра, че това изобщо не се харесва на Бен", издава близък до двойката.

Съобщава се, че Джей Ло в момента е освободила времето си максимално, за да спаси брака си с Афлек и въпреки че през следващите месеци те ще бъдат разделени през повечето дни, защото той има ангажименти на снимачната площадка, двамата ще прекарват свободните моменти заедно.

"Двамата все още се обичат, но Дженифър иска отново да се влюби в Бен. Така, както се влюби, когато се събраха преди 3 години. Иска всичко да бъде такова, каквото беше първоначално и той да се чувства по-добре във връзката им. Първото и най-важно е да работят над комуникацията си", казва източникът.

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Дженифър Лопес и Бен Афлек

Последният път, в който Джен и Бен се появиха заедно на публично, беше в неделя, когато се присъстваха на мач с участието на Самуел - сина на Афлек от брака му с Дженифър Гарнър. Очевидно беше за всички, че помежду им някакво напрежение, тъй като изражението и на двамата беше каменно, а поздравът им изглеждаше чак конфузно с вяла целувка по бузата.

Дали и тази романтична приказка, която заживя нов живот след две десетилетия, ще приключи окончателно или всичко това са просто конспирации, вероятно ще разберем съвсем скоро.