Автор
Антония Михайлова

Тайната падна: Приятел на Бен Афлек разкри какво всъщност се случва между актьора и Джей Ло

Едни от най-вълнуващите новини, разтърсващи медийното пространство през последните дни, са тези за любовните отношения между Дженифър Лопес и Бен Афлек, и по-точно за предполагаемата раздяла на легендарната двойка. Изглежда напоследък журналистите почти всеки ден намират причина за такава.

Например, преди няколко седмици, Лопес беше забелязана да се разхожда сама в Бевърли Хилс и веднага излезе информация, че си търси нов дом. Точно по това време Бен беше сниман без пръстена си. Но е и вярно, че още същата вечер пак го беше сложил.Засега самите звезди не дават никакви коментари по въпроста. Но TMZ успя да разговаря с Джейсън Меус, който е близък приятел на Афлек.

Джейсън не вярва на слуховете, че 51-годишният носител на Оскар и 54-годишната актриса се разделят. "Мисля, че ще се оправят. Бен изпитва към Дженифър искрени чувства, както и тя към него. Много години по-късно те все още са влюбени един в друг. Познавайки добре тази двойка, бих бил шокиран, ако прекратят връзката си."

Въпреки това Меус допусна вероятността, че Бен може да се е уединил в новия си дом далеч от Дженифър за известно време, за да се съсредоточи върху новия си филм, продължението на "Счетоводителят". Що се отнася до новия дом, който Лопес търси, е просто "възможна инвестиция".

Самата Джей Ло сподели неотдавна: "Чувстваме, че това, което открихме отново между нас, е много по-важно от каквото и да било друго. Опитваме се да балансираме и да внимаваме каква част от личния ни живот да споделяме и каква да не споделяме публично, базирайки се на опита и мъдростта, които сме придобили през годините".

Нека си припомним как започна тяхната любовна история. Актьорите се срещнаха през 2002 г. на снимачната площадка на филма "Джили", в който изиграха главните роли. По това време Лопес преживяваше кризисен период в отношенията си с втория си съпруг Крис Джъд, а Афлек току-що се беше разделил с актрисата Сандра Бълок.

Бен почти веднага предложи брак на Лопес и актьорите насрочиха сватбата за 2003 г. Но звездите отмениха тържеството само четири дни преди сватбата. Тогава те дадоха кратко интервю и обясниха отмяната на сватбата с "прекомерно медийно внимание".

Дълги години, докато двойката беше разделена, те се опитваха да изградят собствени семейства, сдобиха се с деца, но така и не станаха щастливи до партньорите си и в крайна сметка си дадоха още един шанс.

Медиите не спират да пишат: Разделени ли са Бен и Дженифър Лопес
ЗВЕЗДИ
Автор Веселина Петрова

Медиите не спират да пишат: Разделени ли са Бен и Дженифър Лопес

Автор Веселина Петрова

Ето как Лопес коментира първата си среща с Бен: "Това беше най-дълбоката и искрена любов, която някога съм изпитвала. Но по някаква причина, извън нашия контрол, бяхме принудени всеки да тръгне по своя път. Разделихме се, създадохме собствени семейства, но тази искра гореше в сърцето ми през цялото това време. И тогава съдбата отново събра пътищата ни."

А дали тази силна любов ще успее да издържи на изпитанията на времето, бъдещето ще покаже.