Автор
Ива Петрова

Николета Лозанова планирала да вдига сватба на живо в ефир

Из медиите плъзна мълвата, че Николета Лозанова, избраникът ѝ - Ники Михайлов, и бившата ѝ половинка - Валери Божинов, ще се събират под един покрив за риалити предаване, което ще бъде излъчвано на живо.

Според информация на Hotnews.bg Божинов, който е в прекрасни отношения със семейството, се е съгласил с охота да участва в предаването за живота им „Мечтите се сбъдват“.

View post on Instagram
 

Според мълвата друга звезда, която може да се появи в шоуто, е бившият шеф на БФС - Борислав Михайлов. Той ще се включи заедно със съпругата си Мария Петрова. Пред камерата ще застане и щерката на Михайлов - Бисера, заедно със съпруга си - бившия футболист на „Левски“ Живко Миланов.

Целта е да се покаже колко сплотено е семейството Михайлови. Към момента обаче официална информация, потвърждаваща евентуалното риалити през есента, все още няма. Очаква се решението на Нова ТВ, където то ще се излъчва, да се вземе до края на този месец, уточняват още от сайта.

View post on Instagram
 

„Когато има яснота за това или други предавания на медията, ще ви уведомим официално“, казаха за „България днес“ пиарите на телевизията. Очакванията към шоуто са големи, защото освен всичко друго по план в него трябва да видим на живо и как Николета и Ники Михайлов си казват заветното "Да", включително и всички приготволения около сватбеното тържество. Говори се още, че в шоуто ще бъдат показани и приятелите на Николета и Ники, както и роднините им.

Към момента Николета и избраникът ѝ живеят в апартамент, но се подготвят да се местят в новата си къща. Построяването ѝ е една от най-големите мечти на влюбената двойка. Строежът продължава вече над година, но с новината за идването на второто им дете се ускори процесът по издигането ѝ.

Николета Лозанова е на седмото небе: Приключва ли Ники с футбола?
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Николета Лозанова е на седмото небе: Приключва ли Ники с футбола?

Автор Ива Петрова

Риалитито „Мечтите се сбъдват“ е по идеята на Лозанова, като с това тя подражава на една от любимите си тв звезди – Ким Кардашиян.

„Животът на Кардашиян“ е американското телевизионно риалити шоу, направило световноизвестни Ким Кардашиян и семейството ѝ, То бе излъчвано в продължение на 14 години - от 2007 г. до 2021 г., и в център на действите бе ежедневието на семейство Кардашиян-Дженър и техните близки и приятели.

View post on Instagram