Автор
Ева Григорова

Ексклузивно: Ни Ло с първи снимки на бебето и разтърсваща изповед за бременността

Николета Лозанова от няколко дни насам е горда майка на второ момиченце. То носи красивото име Борислава и определено беше най-очакваното звездно бебе от началото на годината досега. Ни Ло дълго време не издаваше кога точно ще се появи на бял свят, но ето че събитието настъпи преди 10 дни. Снощи щастливата майка сподели две много сладки снимки на бебето и разкри, че не само много отдавна мечтае за дете с Ники Михайлов, но и че е имала изключително тежка бременност:

"Няма правилен начин или точни думи, с които да започна този пост...Защото той касае истинския живот, а не този, който се преструваме, че живеем тук!Вече 10 дни мълча, не защото нямам какво да кажа, а защото истински имам потребност да бъда само със семейството си и с никой друг. Това са хората, които винаги са били и ще бъдат до мен и са свидетели на тази мечтана бременност, която се превърна в истинско изпитание за мен и тях. Толкова желана, но и толкова болезнена, че трудно намирам с думи да опиша живота ни през последните месеци... Достатъчно е само да кажа, че той се промени завинаги. Често си спомням за Коледата, прекарана в болницата, за фойерверките на Нова година, които гледахме с Николай от прозореца и за страха, който покриваше лицата ни...Ето защо от цялото си сърце, благодаря на екипа от болница @acibademcityclinic и специално на доц. Нашар, доц. Марков, д-р Атанасова, д-р Татаров и д-р Масларска за непрестанните грижи. Каквото и да кажа по техен адрес ще бъде малко, защото истината е, че тези хора бяха всичко за мен. Те написаха щастливия край на нашата „приказка“, доколкото тези 9 месеца могат да бъдат описани.

View post on Instagram
 

Аз и Николай искахме много дете, но съдбата имаше други планове. Близо 2 години в България не откриха какъв е проблема, но смело ми назначаваха излишни терапии и процедури. Единствено в болница „Мемориал“ в Истанбул откриха проблема ми, а след това много скоро забременях. Там срещнахме истинско разбиране и професионализъм. Благодаря на нашия здравен консултант Н. Ханджиев, който ни запозна с проф. Шахин. От болницата в Турция казаха, че след видените епикризи от лечението ми у нас, могат да се доверят само на д-р Калчев да следи моята бременност. Един човек с голямо сърце и истински професионалист, точно като д-р Чучумишев от същия център. Искам да изкажа благодарности и на проф. Д.Марков и д-р Л.Христов.И стигаме до края, където идва момент за Николай...Човекът, който за мен е и начало и край и всичко... И винаги ще бъде! Защото той не е просто любовта, той е част от мен и моята душа.Благодаря и на теб Борислава, за това че появата ти в живота ни, с Никол и Николай осмисли целия ни свят! Благодаря!"