Автор
Антония Михайлова

5 зодии ще претърпят драстична промяна в любовта по време на пълнолунието в Козирог на 22 юни

Въпреки факта, че Козирог традиционно управлява доста "земни" и прозаични въпроси, за някои представители от зодиака според астролога Юлия Лифанова най-важните проблеми в интимните отношения ще бъдат решени тъкмо в периода около пълнолунието в този знак.

Ето петте зодии, на които това пълнолуние ще донесе драстични промени в любовния живот.

Овен

Пълнолунието се случва под аспекта на Големия кръст във вашата натална карта, така че можете да вземете редица фундаментални решения на този ден. Ако си семеен, ще видиш нещо, което е било скрито от теб дълго време. Пълнолунието ще бъде в сектора на целите на живота. Време е да разберете от кого се нуждаете за семеен живот - Венера в този ден ще бъде в къщата на семейството и брака.

Ако избирате между двама влюбени, ще заложите на този, с когото ще се насладите на радостен семеен уют. Ако сте обвързани от дълго време, вероятно ще вземате решения за недвижими имоти с партньора си. Самотният Овен ще трябва сериозно да се замисли за самочувствието и доколко то му позволява да признае факта, че заслужава щастието, за което отдавна мечтае. А то може да се появи на хоризонта под формата на специален човек.

Рак

Пълнолунието се случва в брачния сектор, което означава, че вашият партньор може да ви посочи решението си. Вероятно ще искате да вземете решение за сватба или брак, или да подпишете предбрачен договор. Изводът е, че диспозиторът на пълнолунието е в сектора на вашите правни дела - ако вашият адвокат или нотариус ви препоръча да запишете нещо на хартия, не забравяйте да го направите.

Дева

Пълнолунието е във вашия любовен сектор, а диспозиторът е в дома на отношенията и брака. Романтичните ви отношения с някого може да прераснат на по-дълбоко ниво. За много Деви пълнолунието може да доведе партньор, който е по-възрастен от тях и има по-сериозно ниво на осъзнатост във връзката. Можете да го възприемете като учител.

Какво е най-характерното за огнените зодии
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Теодор Муховски

Какво е най-характерното за огнените зодии

Автор Теодор Муховски

Скорпион

Пълнолунието е във вашия сектор на разговорите и кореспонденцията, но неговият диспозитор е в дома на любовта. Вероятно ще имате ярка кореспонденция, която ще ви изпълни емоционално. Вашият партньор може да ви признае чувствата си или да ви изпълни с думи. Възможно е в деня на пълнолунието да се проведе важен разговор по телефона – сякаш нещо, което отдавна е загатнато в чувствата ви, ще стане ясно с думи.

Козирог

Пълнолунието ще създаде аспект Голям кръст във вашата карта - вземане на решения, които касаят вас и по-нататъшното ви развитие. Вероятно партньорът ви ще повлияе на решението ѝ дори може да доведе до съвместен живот. Ако досега сте отлагали дълго време да се преместите при него, вероятността да направите голямата крачка сега е доста голяма.