Автор
Антония Михайлова

Жените от тези зодии най-често сключват два или повече брака

Според астрологията успешният брак от първи път е голяма рядкост за представителките на 5 конкретни зодии. При тях вероятността да влизат в два или повече брака е по-голяма. Този възглед се основава на интерпретации на характеристиките на зодиакалните знаци и техния потенциален ефект върху любовните отношения. Установено е също така, че родените под тези зодиакални знаци имат повече разводи зад себе си в сравнение с останалите. Вижте дали сте сред тях:

Близнаци 

Ярка, ерудирана, душата на компанията - такова момиче не може да не привлече вниманието на другите. Въпреки това, ревността от страна на партньора се възприема от нея като изключително болезнена. Жените Близнаци могат да обичат избраника си, но да прекъснат връзката, ако се почувстват "задушаванини" от ревност. Освен това за представителката на този знак е от изключително значение да види, че спътникът в живота ѝ полага усилия, за да съхрани и закрепи връзката. Установи ли обаче обратното - а именно, че в него няма желание да се бори за връзката, постоянно намира кусури у нея, критикува я за щяло и нещяло, жената Близнаци скоро ще прекрати връзката си с такъв партньор.

Везни 

Везните са известни с това, че са малко нерешителни. Преди да направи своя избор, тази зодия няколко пъти претегля плюсовете и минусите, за да се увери, че решението е правилно. Бракът за Везните е сериозна стъпка, към която подхождат с отговорност. Това обаче не ги спасява от възможността да направят тази стъпка няколко пъти през живота си. Жената Везни няма да прости на партньора си студенината към нея. Периодът на ухажване трябва да продължи и след заветното "Да", в противен случай липсващата любов ще трябва да бъде получена от друг източник.

Скорпион 

Жените Скорпиони са едни от най-лоялните знаци на зодиака. Когато решат да се омъжат, това показва тяхната увереност да прекарат целия си живот с човека, когото са избрали. Но за съжаление представителките на тази зодия често се сблъскват с предателства от страна на партньорите си. Скорпионите не могат да простят предателството, затова и не могат да продължат да живеят с човека, който ги е огорчил. Те влизат в нов брак едва след дълга пауза, въпреки че страхът от предателство остава с тях завинаги.

Ето кои три зодии разрушават семейства
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Ето кои три зодии разрушават семейства

Автор Евелин Попадийна

Стрелец 

Жената Стрелец цени независимостта си, затова тя влиза в брак изключително неохотно. Един мъж трябва да се гордее, че дама Стрелец се е съгласила да се омъжи за него. Амбициозната и любопитна представителка на тази зодия обаче не е съгласна да се зарови в домашни грижи. Ако с течение на времето любовта на мъжа намалее и той не се справя с темпото на живот на своята избраница, тогава документите за развод ще се появят на масата у дома.

Риби

Управлявани от Нептун, планетата на илюзиите, жените Риби са склонни да идеализират своя партньор. Първоначално те пренебрегват недостатъците на любимия си, което води до конфликти в отношенията помежду им. Жените Риби обаче рядко се учат от неприятните преживявания. Ако установят недостатъци в съществуващия партньор, тогава представителките на тази зодия започват да се оглеждат за потенциален спасител, който като храбър рицар в блестящи доспехи ще ги измъкне от лапите на дракона. Поради тази причина жените Риби често се омъжват по няколко пъти, докато съдбата не ги сблъска с истински рицар.