Автор
Евелин Попадийна

7 признака, че сте омагьосани: Как да свалите проклятието

Със сигурност ви се е случвало животът ви да се обърка, и то едновременно във всеки един аспект. Тогава си мислите, че това е просто „черна ивица“, Ретрограден Меркурий или дори магия. Много хора вярват в магиите и търсят помощ от специалисти в такъв момент, други пък са много скептични и са сигурни, че такова нещо не съществува.

Как обаче да разберем, че сме били омагьосани с черна магия? Украинският екстрасенс Макс Гордеев, разкри как да разберете дали някой ви е проклел и как да се отървете от тази лоша енергия.

Те са сред нас: Как да разберете, че си имате работа с истинска вещица?
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

Те са сред нас: Как да разберете, че си имате работа с истинска вещица?

Автор Евелин Попадийна

Ако сте омагьосани, проблемите могат да се проявят в различни симптоми:
- Ако внезапно започнете да изпитвате постоянни провали, въпреки всичките си усилия, може да е признак за черна магия.
- Внезапно заболяване, хронична умора, депресия или тревожност без видима причина.
- Чести конфликти с близки, раздори в семейството или с приятели.
- Чувството на натиск, безпокойство, страх или обща тежест, особено ако се проявят внезапно.
- Чести странни сънища и кошмари, които предизвикват безпокойство.
- Необясними финансови затруднения или внезапна загуба на пари.
- Чувството, че някой непрекъснато ви наблюдава или е наблизо, ако сте сами.

Причините за омагьосването може да са много и различи – завист и омраза, родови проклятия, нарушаване на забраните (ако се занимавате с черна магия и окултни практики и сте нарушили определени забрани). Черната магия е много силна и могъща, ако чувствате, че има направена магия върху вас, то можете да я развалите така:

Почистване със сол и лимон
Един от най-лесните методи. Вземете пресен лимон и го нарежете наполовина. Поръсете обилно половинките с морска сол. Прекарайте половинките лимон по цялото си тяло, визуализирайки как негативната енергия се абсорбира в лимона. След това изхвърлете лимона далеч от къщата. Препоръчително е ритуалът да се изпълнява няколко дни подред, докато се почувствате по-добре.

Ритуални бани
Можете да прочистите енергията си с бани със сол и билки. Напълнете ваната с топла вода. Добавете две чаши сол и 10 капки етерично масло от розмарин, или няколко пакетчета чай от лайка. Докато лежите във ваната си представете как отрицателната енергия отива във водата. След ваната оставете тялото си да изсъхне само – не попивайте с кърпа. За да сте сигурни, че сте „изгонили“ цялата негативна енергия, можете да направите ритуала три дни подред.

Прекадяване
Запалете китка градински чай, пелин или лавандула. Опушете тялото и дома си, като си представите как димът отнема негативната енергия. Докато прекадявате може да кажете някое защитно заклинание. Този метод спокойно може да съчетаете с някой от другите, за да засилите ефекта.

Защитни амулети и талисмани
Те помагат за предпазване от негативната енергия. Изберете камъни като черен турмалин или обсидиан. Зареждането на амулетите става, като ги държите в ръцете си и си визуализирате тяхната защитна сила. Почиствайте ги и ги зареждайте редовно, за да сте сигурни, че са ефективни.

Медитация и визуализация
Медитацията и визуализацията укрепват вашите енергийни защити. Седнете удобно на тихо място, визуализирайте ярка светлина около себе си, създавайки защитна бариера. Повтаряйте утвърждения като „Никаква отрицателна енергия не може да влезе в мен“ или „Аз съм защитен“.