Автор
Ива Петрова

Ще спечели ли Кубрат Пулев "Островът на 100-те гривни"

Кубрат Пулев влиза в най-новото риалити „Островът на 100-те гривни”, което се снима сега и ще се излъчва наесен по Би Ти Ви.

Според източници на „Уикенд”, боксьорът не е взел пари за изявата си в шоуто, а участвал за слава и чест. Бившият на Андреа смятал в „Островът” да покаже колко е харизматичен и да спечели много фенове сред зрителите.

View post on Instagram
 

Спортистът смятал да използва риалитито като трамплин за своята бъдеща политическа кариера. Както е известно, той завърши магистърска степен по специалността „Политика и бизнес” в УНСС.

Кобрата не крие, че има амбиции, дори беше измислил име на партията си – „Велика България”, която трябваше да учреди на 9 юни 2021 г.

„Политиците са загубили любовта и връзката с народа и не са мотивирани да помогнат. Искали само театрално да угодят на народа, за да седи мирен и тих” – заяви преди време Пулев, който призна, че е разочарован от управниците ни и иска да допринесе за по-доброто бъдеще на страната ни.

„Нямам някакви амбиции, хората казват той се гласи за президент. Много псевдопатриоти настръхват като кажа, че ще правя проект политически. И настръхват и им се иска да не се занимавам и са хората, които плюят по мене индиректно, но за мен не е важно кой е Кубрат и какво ще направи Кубрат, въпросът е да се промени нещо в тая държава”, допълва боксьорът.

Пулев прецизно планира всеки свой ход и смята, че „Островът” е подходящ за печелене доверието на граждани, пише още медията.

До момента боксьорът не е участвал в риалити предавания, за разлика от брат си Тервел, когото гледахме във „ВИП Брадър” преди няколко години.