Автор
Ева Григорова

Кубрат Пулев разкри дали е готов да се ожени

Най-добрият ни боксьорът Кубрат Пулев няма нищо против да сключи брак с настоящата си приятелка. От думите на боксьора става ясно, че настоящата му жена все още не е дала тон за брак, макар той да е този, който трябва да ѝ предложи брак. Оказва се, че Кобрата нямал нищо против да мине под венчилото. 

"Ние мъжете сме малко по-рационални, женската част са по-емоционални. Мъжът не отдава такава важност на сватбата", обяснява Пулев. 

View post on Instagram
 

Той със сигурност не е против брака, смята че е нещо положително. "Хубаво е да се ожениш, си мисля аз. И да, брат ми все повече мисли в тази посока и е все по-отворен на тази тема. Винаги съм бил отворен на тази тема и съм бил "за" сватба, но винаги е имало преди това неща, много по-важни от самия подпис - елементи, които трябва да ги има като уважение, преданост", разкрива боксьора, който имаше динамична дългогодишна връзка с фолк певицата Андреа, на която обаче така и не предложи брак. 

View post on Instagram
 

Той цитира Петър Дънов, който казва: "Ако двама души се обичат, те са венчани вече и на оня свят, вече са ги оженили". 

Но въпреки всичко чисто като пример за децата, за обществото, за сплотяване, за закрепяване, ако щете дори само заради жена си е хубаво да има брак, добавя Пулев. 

На въпроса "Някога съжалявал ли си, че си се разделил с някого в живота си - приятел, любима?", Кобрата е категоричен: 

"Не, не. За много малко неща съжалявам, но винаги казвам, че нещата могат да се пресмятат и да се калкулират и тази калкулация показва какво ще бъде близкото бъдеще, далечното не го знаем, но крайната дума е на Господ. Аз обаче винаги ще съм благодарен и на природата, и на всички около мен - семейството, братята, сестрите ми, всичките ми близки. Как да не съм благодарен - аз си пожелавам нещо, намислям си го и то се случва!"

Андреа разкри подробности за новата жена и тайните деца на Кубрат Пулев
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Андреа разкри подробности за новата жена и тайните деца на Кубрат Пулев

Автор Ева Григорова