Автор
Кристина Кирова

Най-точният любовен седмичен хороскоп за всяка зодия

Лятото е тук, а романтиката и страстта вече се усещат във въздуха и е време да поставим началото на най-горещия сезон. На прага на новата седмица предстои да видим какво ще се случи в любовта на всяка зодия.

Овен

Скъпи Овни, тази седмица любовната ви енергия е много силна и все повече усещате как никой не може да устои на чара ви. Някои от вас ще получат признание от човека, за когото не спират да мислят, други ще прекарат вълшебно време с половинката си.

Телец

Скъпи Телци, определено ще ви върви в любовта през следващите дни. Искрата на страстта ще пламне много силно за необвързаните от вас, а за обвързаните ще настъпи страхотна промяна, която ще преобърне живота им.

Близнаци

Скъпи Близнаци, тази седмица ще ви завладее много сладко любовно настроение, което ще ви накара да летите от щастие. Очакват ви романтични приключения, запознанства и дори промени, които ще подобрят любовния ви живот. Буквално ще летите в облаците от радост.

Рак

Скъпи Раци, някои от вас ще започнат нови отношения, които ще им донесат спокойствие и мир. Обвързаните от вас ще имат преживявания, които ще ги изведат от зоната на комфорт и това ще ги направи много щастливи.

Лъв

Скъпи Лъвове, през следващите дни интуицията ви в любовта ще работи безпограшно. Доверете се изцяло на вътрешното си усещане за човека, към когото имате интерес в момента. Обвързаните представители на зодията ще имат много искрени и полезни разговори с половинката.

Дева

Скъпи Деви, очакват ви много вълнуващи дни в любовта тази седмица и определено ще усетите силни емоции. Някои ще засвири по струните на душата ви и ще ви накара да се почувствате по необикновено хубав начин. Обвързаните ще получат сладка изненада от половинката си.

Везни

Скъпи Везни, тази седмица любовта ще извади дивата ви страна на показ, някои ще събуди страстта във вас. Необвързаните от вас ще излязат от зоната си на комфорт, а за обвързаните предстоят много уютни моменти на спокойствие и романтика с любимия човек.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, през следващите дни имате задача от звездите - да помислите какво наистина искате да ви се случи в любовта и да пристъпите към действие. В същото време ще ви е нужно търпение, но и ще имате много страстни преживявания.

Стрелец

Скъпи Стрелци, тази седмица приключенската ви страна ще се прояви на сто процента в любовта. Ще бъдете щастливи, ще се чувствате свободни и ще срещнете човек, който ще ви накара да забравите за всичко.

Козирог

Скъпи Козирози, през следващите дни енергията ви ще бъде по-силна от обичайното и Вселената ще ви поднесе това, за което мечтаете в любовта. Манифестирайте и вярвайте, съдбата ще ви изненада много приятно.

Водолей

Скъпи Водолеи, позволете на любовта да ви завладее, не се страхувайте от силните чувства. Бъдещата ви половинка вече е около вас и ви предстоят изненадващи събития, които ще ви донесат щастие.

Риби

Скъпи Риби, тази седмица ще бъде много силна в любовта за вас, а интуицията ви ще ви подскаже накъде трябва да вървите. Слушайте сърцето си, любимият ви човек е подготвил прекрасна изненада, а необвързаните ще срещнат тръпката на много неочаквано място.