Автор
Ева Григорова

Мира жестоко измамена от мениджър

Попфолк певицата Мира алармира за мениджър-измамник. Във фейсбук профила си тя споделя, че е имала участие в германския град Касел, а организаторът на проявата се скрил, когато дошъл моментът да се разплатят. Така Мира останала само с половината от уговорения хонорар – това, което е получила в аванс преди да отлети за Германия.

Името на измамника е Асен Асенов, който в социалните мрежи се представя като Гедже Голд и твърди, че произхожда от видна златарска фамилия. Често парадира с мениджърските си успехи, като казва имена на изпълнители, с които работи и то не само от българския шоубизнес. „Аз съм личен мениджър на Джансевер – кралицата на ромската песен“, хвали се самозванецът.

Ето какво разказа Мира за случилото се: "Привет приятели, искам да споделя за малка неприятна случка, която се случи на последното ми участие в Германия, Касел. Въпросният мъж, когото Ви показвам, е "организатор" на български партита в Германия, но за съжаление не бе коректен спрямо мен и моята работа./оказа се просто един лъжец/ След участието ми трябваше да получа остатъка от моя хонорар, но така и не получих парите. Днес през целия ден провеждах разговори и получавах обещания, че сумата ще ми бъде изплатена, но уви това не се случи. С този пост искам да предпазя бъдещи негови клиенти и мои колеги. На днешния свят празник за мюсюлманската общност ще допълня, че няма нищо ненаказано."

Диона призна всичко и побесня
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Диона призна всичко и побесня

Автор Ева Григорова