Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Магически ритуал за отслабване върху восък

Този ритуал за отслабване започва седмица преди пълнолуние. Със сигурност искате да отслабнете до някакво идеално тегло. Изчислете разликата между теглото, което желаете и колко тежите сега.

Вземете малко истински пчелен восък (можете да разтопите свещ, само се уверете, че е нова, непалена). Разточете този восък като наденица, дебела колкото малкия ви пръст. Поставете го на масата и с остър нож отрежете от него парчета с размер около сантиметър, като изричате високо: „първи килограм!“, „втори килограм!“, „трети килограм!“ и така, докато отрежете толкова парчета, колкото килограма ви делят от идеалното тегло.

Внимателно разтопете парчетата восък и омесете в една голяма топка, именно тя ще символизира мазнините, от които трябва да се отървете с помощта на магическия ритуал за отслабване. Поставете тази топка под възглавницата, на която спите.

Изчакайте пълнолунието и около полунощ извадете топката, вземете я в дланта си, затворете очи и си представете, че това са мазнините, които ви притесняват, след което си представете, че те се топят и вие отслабвате. С вътрешния си поглед вижте себе си как се движите, как изглеждате, как ви гледат с възхищение.

Древно гадаене с игли - ето как и кога да направите този мистичен ритуал
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Древно гадаене с игли - ето как и кога да направите този мистичен ритуал

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Изберете място в къщата, което се огрява от лунна светлина през нощта. Начертайте кръг на това място с тебешир (или върху разстлана голяма хартия с молив, пастел) и поставете восъчна топка в него.

На следващия ден отделете малко восък от топчето, разтопете го, като си представяте, че топи мазнините си. Изсипете този восък в тоалетната или го изхвърлете. Повтаряйте този ритуал всеки ден и се опитайте да го разпределите така, че до края на лунния месец да сте излели целия восък. Ако все още ви е останало нещо, изчакайте до следващото пълнолуние и тогава повторете ритуала.