Автор
Ева Григорова

Арестът е само началото: Джъстин Тимбърлейк криел огромен проблем с алкохола от години

Оказва се, че арестът на Джъстин Тимбърлейк всъщност може да не е бил пълен шок за онези, които го познават най-добре. Според вътрешен човек, певецът се е борил с прекомерното пиене от известно време, нещо, което "не е тайна" за вътрешния му кръг

„Всички знаят. Той има истински проблем с пиенето, с тревата – но този с алкохола е наистина сериозен и той го крие и маскира от години“, каза източникът пред медиите.

Въпреки това, вътрешният човек твърди, че нищо не е направено, за да му се помогне да ограничи лошите си навици, тъй като „всички около него са го подпомагали“. „Когато имате проблем с пиенето, това е очевидно, но те му наложиха да направи това турне и той беше на много тъмно място в душата си“, продължи източникът, имайки предвид турнето на Тимбърлейк, което стартира през април.

От друга страна, втори вътрешен човек опроверга тези твърдения, настоявайки, че изпълнителят „никога не е бил по-добре“. „Той е в страхотна форма. Турнето му е разпродадено.", добави той.

Примомняме, че в нощта срещу понеделник, 17 юни, Тимбърлейк беше спрян от полицията, след вечеря с приятели, след като не спрял на знак "Стоп". Той се съгласил да направи полеви тест, но отказал да направи тест с дрегер.

На следващия ден звездата се появи в съда с белезници заедно с адвоката си, въпреки че белезниците бяха премахнати след обвинението за шофиране в нетрезво състояние

„Той наистина изглеждаше малко разстроен“, отбеляза трети източник. „Съпругата му Джесика Бийл не беше с него.“ - допълни той. Предстои Тимбърлейк да се изправи отново пред съда на 26 юли.

View post on Instagram
 

42-годишната Бийл беше видяна да снима сцени за The Better Sister с Елизабет Банкс в Ню Йорк часове преди ареста на съпруга си. Само един ден по-рано певецът отбеляза Деня на бащата в Инстаграм, като публикува снимки с двамата си синове, Сайлъс, на 9 г. и Финиъс, на 4 г., които Тимбърлейк нарече "моите 2 най-големи подаръка".

„Всеки ден научавам повече за себе си, само защото и двамата ме избрахте да бъда ваш баща“, сподели той. „Винаги ще бъда до вас през вашите върхове и спадове... за да ви повдигна и да ви покажа колко високо можете да бъдете в този живот и да ви вдигна, когато паднете. И, разбира се, да ви залея с непоносими бащини вицове."

"Обичам ви и двамата толкова много. Благодаря ви, че ми дадохте най-голямата ми цел", добави Тимбърлейк. „Сега… за днес: нека да играем игра, в която всички просто да се отпуснем и да оставим татко да гледа последния кръг на US Open. Наздраве за всички татковци! Поздравявам ви!“ - написа звездата.