Автор
Веселина Петрова

Бритни наруши мълчанието си и призна: Защо танцува гола с ножове

Бритни Спиърс сподели защо публикува голи снимки в социалните мрежи. Обяснението на поп звездата идва броени дни преди на пазара да се появи нейната автобиографична книга.  
Любопитните новини, свързани с живота ѝ, буквално бомбардират феновете на певицата. След като стана известно, че тя е направила аборт от Джъстин Тимбърлейк, сега Бритни дава да се разбере и защо постоянно споделя голи снимки. 

В откъс от книгата, публикуван в The New York Times, 40-годишната певица признава, че въпреки че много от нейните последователи намират снимките за притеснителни, тя всъщност обича да позира така. И по-точно, изпитва "радост" от това "да позира по начин, по който се чувства". 

„Знам, че много хора не разбират защо обичам да се снимам гола или в нови рокли“, пише Спиърс. И обяснява, че при условие, че стотици пъти е била снимана от разни хора, заради свързани с професията проекти, сега тя се чувства щастлива да се снима така, както на нея ѝ харесва. А не както някой друг си представя, че трябва да позира...

Факт е, че някои от пикантните фотоси на Спиърс в социалните медии предизвикаха безпокойство през последните месеци. Феновете на певицата се усъмниха в нейното психично състояние, когато тя публикува видео как танцува у дома с ножове и гола. 
След този видеоклип полицията посети Спиърс, тя пък се оплака в Инстаграм. И се опита да обясни, че просто това е нещо, което я кара да се чувства добре. И хората не трябва да се чувстват притеснени и застрашени.