Автор
Веселина Петрова

Ан Хатауей сподели лесен трик за красиви, плътни устни без хиалурон

Ан Хатауей е в TikTok само от месец, но вече предоставя съдържание от първа класа на феновете си, споделяйки видео, което разкри изненадващ трик за по-плътни устни.

41-годишната актриса от „Дяволът носи Прада“, която участва в новата кампания за красота на популярна козметична марка, носи черна роба с монограм за 550 долара, докато седи в стол за гримиране и демонстрира как може да се увеличи обемаът на устните без да се използват скъпи процедури и филъри.

Хатауей споделя, че е погледнала към монитора, докато е снимала рекламната кампания и е забелязала как "горната ѝ устна изглежда малко... увехнала".

View post on Instagram
 

Актрисата, казва, че е помолила стилиста си да ѝ услужи с фиба за коса.

"Взех я и стимулирах устната си, за да се опитам да върна притока на кръв и всички ме погледнаха, сякаш имах три глави“, казва тя.

Звездата предупреждава, че човек може да отиде твърде далеч, като добави: „Внимавайте, защото можете да прекалите и да натиснете прекалено силно, а този трик трябва да се прави нежно.“

Феновете пък коментират под видеото колко добре изглежда - все едно е на 25, а не на 40 г.

Заедно с "новите си устни", актрисата сподели и няколко зашеметяващи кадъра от скорошно ревю на бранд, чийто посланик е.