Автор
Евелин Попадийна

Ето защо търси къща в Англия: Принц Хари е сериозно притиснат от крал Чарлз

Принц Хари е подложен на натиск от страна на баща си крал Чарлз да предприеме смел ход, за да спре враждата с брат си Уилям.

Това твърди кралски експерт, който предполага, че принцовете Хари и Уилям може да оправят отношенията помежду си под „натиска“ от баща им, крал Чарлз III.

Том Куин, кралски коментатор и автор, разкри, че херцогът на Съсекс е притискан от краля да намери резиденция в Обединеното кралство, за да може Чарлз да прекарва повече време с внуците си – Арчи и Лилибет. Като това може да проправи път към към подобряване на отношенията между двамата братя.

Въпреки това Куин се съмнява, че Меган Маркъл ще придружи съпруга си. Пред The Mirror той казва: „Крал Чарлз оказва натиск върху Хари да направи точно това, тъй като е ядосан, че единствената му връзка с внуците му досега е чрез видео разговори, които Чарлз мрази. Децата на Уилям и Кейт могат да прекарват уикендите в Хайгроув, защо да не го правят и децата на Хари, ако са наблизо“.

Все пак, Хари вече има живот в САЩ и е обсъждал възможността да стане американски гражданин. По време на интервю с Good Morning America той бе попитан дали обмисля да кандидатства за гражданство, на което отговори: „Нямам представа. Американското гражданство е мисъл, която ми е минавала през ума, но със сигурност не е нещо, което е приоритет за мен точно сега“.

Меган Маркъл се наслаждава на калифорнийския си начин на живот, а кралският автор Омид Скоби предполага, че тя може никога да не се върне на британска земя. Дори твърди, че отсъствието ѝ на коронацията на Чарлз се дължи на нейното нежелание „да се върне в сапунената опера в двора“.

Снимката, която казва всичко: Кралски фотограф разкри разтапящи подробности за Уилям и Кейт
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Снимката, която казва всичко: Кралски фотограф разкри разтапящи подробности за Уилям и Кейт

Автор Ева Григорова