Автор
Веселина Петрова

Ще зареже ли Джесика Бийл Джъстин след поредното му прегрешение?

Според източник, близък до актрисата Джесика Бийл, тя въобще не е била доволна от ареста на половинката си. Във вторник Тимбърлейк бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние.

42-годишната актриса, която в момента се снима в сериала на Prime Video, The Better Sister, „не е щастлива“ от случилото се, казва източникът.

"Тя трябваше да снима вчера. А никак не обича вниманието да е насочено към семейството, особено в негативен план". Източникът допълва още, че Бийл обича Джъстин и "винаги ще бъде до него". „Той е страхотен баща и съпруг".

View post on Instagram
 

Въпреки че изглежда „уморена“, Бийл „изглеждаше фокусирана върху снимките“.

„Актьорите и екипът могат да кажат за нея само хубави неща. Тя е развълнувана от работата си.“, коментира още близкият до актрисата човек.

View post on Instagram
 

Тимбърлейк беше спрян, докато шофира към къщата на приятел в ранните часове на 18 юни, казва друг източник пред People по-рано тази седмица. Той е арестуван и освободен от полицейския арест по-късно през деня. Трябва да се върне в съда в петък, 26 юли, за изслушване относно обвинението.

След случилото се излезе информация, че изпълнителят отдавна крие проблем с алкохола.

На Джесика пък ѝ се наложи да преживее ужаса от разкритията на Бритни Спиърс, публикувани в биографичната ѝ книгата. Разкритията за това как Спиърс е била бременна, а Джъстин не е искал детето предизвикаха вълна от коментари сред феновете и на двамата.

Снимките на сериала, в който участва Бийл, ще продължат през следващите няколко месеца.

„Семейството ще бъде базирано в Ню Йорк, докато тя снима“, казва източник. „Джъстин има дати за турне, така че и двамата ще работят цяло лято.“

Тимбърлейк и Бийл са женени от октомври 2012 г. и имат двама сина, Сайлъс и Финиъс, пише Cosmo.