Автор
Кристина Кирова

Бъдещият крал празнува: Кейт с разтапящо мило послание за рождения ден на Уилям (снимка)

Днес семейство Уелс празнува - бъдещият крал на Великобритания, принц Уилям, навършва 42 г. и любимата му Кейт Мидълтън го поздрави с може би най-добрата снимка, която е правила досега. На кадъра принцът на Уелс е в скок с трите им деца - принцеса Шарлот и принцовете Джордж и Луи. Всички изглеждат щастливи, въпреки тежките събития, които ги сполетяха през последните месеци.

"Честит рожден ден, Татко, толкова много те обичаме!", написа Кейт към кадъра и се е подписала с инициал.

View post on Instagram
 

На снимката Уилям, Шарлот, Джордж и Луи са облечени лежерно и определено си личи, че просто са прекарвали пълноценно и щастливо време заедно на плажа. Кадърът е от миналия месец, когато семейството е било на почивка в Норфолк и Кейт е имала възможността да упражни любимото си хоби, а именно да запечатва моменти с фотоапарата си.

Феновете на принца и принцесата побързаха да поздравят бъдещия крал в коментарите, като не пропуснаха да отбележат, че това е може би най-добрият кадър на Мидълтън до момента. И разбира се, споделиха радостта си от факта, че макар и да минава през изключително труден период, Кейт прекрати почивката си от публични ангажименти, макар и за малко и засия в пълния си блясък на "Парад на цветовете" - събитие, което отбелязва рождения ден на монарха.

View post on Instagram
 

Не бихме могли да пропуснем да отбележим, че принц Уилям се прояви като истински герой през последната година, след като трябваше да превъзмогне поредната публична нападка от брат си, принц Хари - излизането на мемоарите му "Резервният" и диагнозите на баща си крал Чарлз III и любимата си Кейт. И двамата съобщиха, в рамките на около месец, че са с онкологично заболяване, но обещаха пред света, че ще се справят и ще бъдат добре в името на семействата си и в името на поданиците.

Уилям прояви сила и не преустанови публичните си ангажименти, подкрепя Чарлз и Кейт безотказно и определено показва онази кралска сдържаност пред света, която беше наложена от баба му - кралица Елизабет II.

Принц Уилям е роден на днешния ден - 21 юни през 1982 г. точно в 9:03 ч. в болницата "Сейнт Мери" в Падингтън, точно където години по-късно се раждат и трите му деца.