Автор
Ива Петрова

Миглена Ангелова показа лицето на Галена, обезобразено от пожар: Ето как реагира певицата (Видео)

"За всички "интелектуалци", чиито "интелект" стига до необмисленото мултиплициране на мантрата, че поп фолкът е виновен за липсата на високоинтелектуални произведения в съвременна България - този пост е специално за вас! Така започва поста си във фейсбук тв водещата, продуцент и отскоро дипломиран психолог Миглена Ангелова.

А следващите редове са свързани с едно от най-големите имена в родния поп фолк - Галена, и най-новия ѝ музикален проект, който със сигурност ще провокира вълна от коментари, пише "Блиц".

Съвместните им кадри предизвикват реакции, защото на тях фолкдивата е с лице, пострадало от жесток пожар - разбира се, ефект, постигнат от топ гримьори специално за видеото към новата песен на изпълнителката. И все пак - картинката с двете дами е много въздействаща!

А ето и как продължава поста на Миглена Ангелова: "Факт е, че толкова професионализъм на едно място, колкото при заснемането на частта с моето много скромно участие в клипа на Галена, отдавна не бях срещала.

От грима и организацията до работата и професионалната дисциплина на самата Галена, на режисьора, на оператори и осветители - всичко беше перфектно. Нямаше глезотии и избиване на всевъзможни комплекси, нямаше звездеене.

По време на снимките потъвах в очите на Галена и имаше такова прекрасно усещане за човешко разбиране и единение, че мога да бъда само безкрайно благодарна за тези мигове.

Благодарна съм и на себе си, че не принадлежа и никога няма да пожелая да принадлежа към отбора на псевдоинтелектуалците.

Просто имам щастието да познавам истински интелектуалци и сурогатите не ме трогват отдавна. Галена е красива, талантлива, умна, начетена, не се страхува да експериментира, има страхотно тяло - признайте го, не боли!"

Галена май не издържа на стреса: Ето какво казва психолог
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Галена май не издържа на стреса: Ето какво казва психолог

Автор Ева Григорова

С емоционалния си пост Ангелова провокира не само последователите си, но предизвика реакция и от самата фолкзвезда. Трогната от думите на тв водещата и продуцент, а отскоро и дипломиран психолог, изпълнителката ѝ отвърна подобаващо:

"Благодаря! Щастлива съм, че прие поканата ми, за мен беше изключително удоволствие да работим заедно! Рядкост е да срещнеш хора, чиято интелектуална висота ги издига над стереотипите и предубежденията. Съвместната ни работа единствено ми потвърди, че иконичният ти статус в българската поп култура е абсолютно заслужен. До нови срещи!".

Клипът към песента "Жалко", която още отсега обещава да се превърне в категоричен хит, тепърва ще приковава публичното внимание и реакции.