Автор
Ива Петрова

Забравен ли е Милен Цветков? Колегата му Антон Стефанов споделя потресаваща новина

Източник: БГНЕС

Изминаха четири години от страшната злополука, която отне живота на журналиста Милен Цветков, а неговият колега Антон Стефанов разкри потресаваща новина за гроба му.

Във вчерашния ден, когато бе Задушница, той отишъл на гробището, за да почете своите близки. Отбил се и до последния дом на Милен, но видяното предизвикало болезнена горчивина в душата му. Огорчен и потресен от гледката, той изля емоциите си в социалните мрежи.

"Днес е Задушница! Никога не съм пропускал да почета паметта на починалите мои близки. Татко е погребан на гробищата в Бояна. Недалеч от него е погребан и Милен Цветков. Затова винаги отивам да запаля свещ и на Милен.

Днес, на Задушница, никой не беше отишъл да го почете. Отдавна изсъхнали цветя стояха в мраморната ваза! Самотен бе гробът на Милен, а добре помня колко негови приятели се изказваха за близостта им. И ми стана някак тъжно!

4 години без Милен Цветков - все още боли, а възмездието е мираж!
НОВИНИ
Автор Лилия Стаменова

4 години без Милен Цветков - все още боли, а възмездието е мираж!

Запалих свещ! Помълчах! Спомних си как Милен ми звъня и аз не му вдигнах, тъй като добре знаех защо ме търси. Искаше да ме покани в неговото предаване да коментирам скандал, свързан с мен, а аз въобще не желаех да говоря. Грешен съм пред него!

Имахме уважение един към друг, без да сме били в една и съща приятелска компания никога. Аз не съм забравил Милен! Дано и приятелите му не са го забравили! Миленски, тази свещ на Задушница е за теб от мен! Защото ти си човек, който трябва да помним! Дори и гробът ти днес да е самотен...", гласи разтърсващата изповед на журналиста Антон Стефанов.

Милен Цветков си отиде след ужасна катастрофа на 20 април 2020 г.