Автор
Ива Петрова

Още една скандална родна знаменитост заловиха дрогирана зад волана

Една от най-изявените в Онлифенс български омайници - Анджела Ташева, е спипана зад волана напушена, пише "България Днес", позовавайки се на свои източници в МВР.

В четвъртък вечерта, малко преди 20 часа, красавицата била спряна от полицаи на бул. "Черни връх" в столицата. Ченгетата забелязали, че очите на Ташева витаят в облаците и ѝ направили тест за наркотици и алкохол. Оказало се, че палавата брюнетка се е метнала зад волана под влиянието на марихуана. Тестът за алкохол бил отрицателен.

Ташева е отказала да даде кръвна проба и доброволно е предала луксозния си автомобил на униформените.

Анджела е една от най-търсените българки в платформата Онлифенс. Тя изкарва около 9 бона на месец, като се показва гола и не само, казват още от изданието. Красавицата лъсна и в порно-клип, а изпълненията ѝ в култовото риалити "Къщата на инфлуенсърите" нагорещиха мрежата.

Снимки и видеа на добилата популярност като "кралицата на скандалите" в онлайн формата Анджела Ташева показват как татуираната варненка се отдава на неизвестен мъж, чието лице остава скрито за разлика от мъжкото му достойнство.

"Миналото на Анджела е пълно с неособено добри случки. Брюнетката разкрива, че като малка ѝ се е налагало да краде, бягала е от вкъщи и дори са я пускали за национално издирване.

Това вече минава всякакви граници: Дебора е заловена зад волана с 2.9 промила алкохол
НОВИНИ
Автор Кристина Кирова

Това вече минава всякакви граници: Дебора е заловена зад волана с 2.9 промила алкохол

Автор Кристина Кирова

"Бях проблемно дете, защото имахме семейни проблеми и ми се отразиха", признава тя по време на престоя си в "Къщата на инфлуенсърите".

Ташева се оказва приятелка с еротичната моделка Стефани Разсолков от "Сървайвър". За дружбата си с нея Анджела намига, че също имат тайни изпълнения. Разкрепостеността на Анджи не се свежда само до рамките на сайта за ексклузивно съдържание. Тя споделя, че е правила секс с фен от еротичната платформа Онлифенс, припомнят още от медията.

Онлифенс моделът е поредната хубавица, която е заловена пила или употребила наркотици по време на шофиране.