Автор
Ева Григорова

Сблъсъкът на миските: Венцислава Тафкова скочи на Антония Петрова

На Мис България 2009 Антония Петрова-Батинкова ѝ липсва култура и човечност, смята Венцислава Тафкова.

Венцислава Тафкова е бясна на Антония Петрова, заради изказването ѝ по темата с паник атаките. В инстаграм Петрова заяви: „Сигурно ще обидя много хора, но цялата история с паник атаките я намирам за абсолютно несериозна. За мен това е кифленска болест и лиготия. Смятам се за изключително здраво стъпила на земята и организирана личност и никога не ми се е случвало подобно нещо“.

View post on Instagram
 

Освен, че засегна всички, които страдат от ужаса на паник атаките, предизвика и голяма вълна от негодувание в интернет пространството.

View post on Instagram
 

„Учудва ме мнението на Антония Петрова, която е юрист и образован човек. Но когато лично не си изпадал в подобно състояние и не си медицински компетентен по темата, не е редно да се изказваш толкова крайно“, коментира Мис България 2020 Венцислава Тафкова.

По думите ѝ тя самата е изключително силен човек, но паник атаките са се появили и при нея: „На тези, които са се сблъсквали с тях, мога да кажа: „Не сте сами! И не сте кифли!“. А на тези, които не са ги изпитвали: „Радвайте се и бъдете благодарни!“. Но да наречеш нещо, което не разбираш „лиготия“, говори не само за липса на култура, но и на човечност!“.

Мила Роберт предизвика огромен скандал след това, което направи с българското знаме
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Мила Роберт предизвика огромен скандал след това, което направи с българското знаме

Автор Ева Григорова