Автор
Антония Михайлова

Дъщерята на Том Круз - Сури, вече е колежанка и същинско копие на майка си (Снимки и Видео)

Сури Круз вече е горда колежанка. Преди броени дни тя успешно завърши гимназия и получи дипломата си.

Тържественият завършек на училищния период дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз отпразнува със специална церемония в гимназия LaGuardia за музика, изкуство и сценични изкуства в Ню Йорк. В публиката сред щастливи родители присъстваше майка ѝ - актрисата Кейти Холмс, но не и звездния ѝ баща. Кейти бурно аплодира наследничката си, когато Сури беше извикана на сцената, за да получи документа си за успешно завършване.

View post on Instagram
 

Актрисата и дъщеря ѝ позираха с широки усмивки на излизане от училището пред медиите. За събитието Холмс бе заложила на кремава риза с яка и панталони в същия цвят, комбинирани със сребърни обувки на нисък ток. От своя страна, Сури сияеше в традиционната червена тога, под която се подаваше бяла дълга рокля и флорални сандали. Тя носеше и бял пояс - индикатор, че завършва музикална паралелка.

Майка и дъщеря изглеждаха като две капки вода, позирайки заедно за няколко снимки, преди 18-годишната млада дама да се отправи към театъра United Palace, разположен в квартал Вашингтон Хайтс в Манхатън. 

View post on Instagram
 

Не е изненада отсъствието на Том круз от церемонията по дипламирането на Сури. Двамата не си говорят от дълги години, като момичето живее с майка си, след като не одобрява връзката на баща си със сциентоложката църква. Вместо да види как дъщеря му получава диплома, Круз посети концерт на Тейлър Суифт в Лондон. В момента актьорът се снима в британската столица в осмата част от поредицата "Мисията невъзможна".

Любопитен факт е, че в брошурата за церемонията, колежанката се представя като "Сури Ноел", което показва, че предпочита да се представя с бащиното име на майка си, а не с това на баща си. Очаква се тя да започне обучение в университета "Карнеги Мелън" в Питсбърг през есента.

Сури Круз получава ролята на Мортиша Адамс в пиеса! А дали Том ще отиде да я гледа?
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Сури Круз получава ролята на Мортиша Адамс в пиеса! А дали Том ще отиде да я гледа?

Автор Ева Григорова

Към ден днешен Сури вече може да се похвали и с професионална изява що се отнася до музикалния ѝ талант. Във филма на Кейти Холмс от 2022 г. - Alone Together, е включена песента Blue Moon, която е в изпълнение именно от 18-годишната госпожица. Тя пее и в лентата Rare Objects, в която майка ѝ играе и която бе пусната на екран през 2023 година.

"Винаги се надявам тя да участва по някакъв начин във филмите ми. Винаги я питам", сподели Кейти пред Glamour миналата година. Тогава тя подчерта, че включва дъщеря си във всеки свой нов проект, вярвайки, че така създават помежду си по-силна връзка една с друга, а и помага на дъщеря си да се реализира в своята индустрия.Неслучайно на финала на Rare Objects е включен надпис, гласящ "Посветено на Сури".

View post on Instagram