Автор
Теодор Муховски

Неволите нямат край: Принцеса Ан е в болница със сътресение след удар от кон

Нещастията в кралското семейство нямат край! Поредната потърпевша този път е принцеса Ан, сестрата на крал Чарлз Трети. Тя се озова в болница, след като от Бъкингамския дворец заявиха, че е претърпяла инцидент в официалната си резиденция "Гаткоум парк" вчера вечерта.

"Нейно кралско Височество остава в болница в Бристол до пълното си възстановяване. Тя има леки наранявания и мозъчно сътресение", съобщиха от Бъкингамския дворец, цитирани от "Дейли мейл".

Причината за удара в главата ѝ не е потвърдена.

Източници предполагат, че нараняването ѝ съответства на удар от главата или краката на кон.

"Кралят е информиран и се присъединява към цялото кралско семейство, като изпраща най-искрените си чувства и пожелания за бързо възстановяване на принцесата", се казва още в изявлението.

Определено на кралското семейство напоследък не му върви със здравето.

Да си припомним, че британският крал Чарлз III бе диагностициран с рак, след като претърпя операция заради уголемена простата. Новината за по-тежката диагноза официално бе съобщена от Бъкингамския дворец, което е в разрез със съществуваща от векове традиция да не се разкриват проблеми със здравословното състояние на монарха, за да не се подлага под съмнение неговото управление.

Принцесата на Уелс Катрин също разкри за проблеми в здравословното си състояние. Преди месеци стана ясно, че е била диагностицирана с рак и е подложена на превантивна химиотерапия.

Мъдрата принцеса Ан предрекла бъдещето на Меган в монархията още от първата им среща
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Мъдрата принцеса Ан предрекла бъдещето на Меган в монархията още от първата им среща

Автор Ева Григорова