Автор
Ева Григорова

Мъдрата принцеса Ан предрекла бъдещето на Меган в монархията още от първата им среща

Принцеса Ан, която е известна като един от най-отдадените членове на кралското семейство, оставила Меган Маркъл„слисана, когато актрисата я потърсила за съвет, още в началото на брака си с принц Хари. Принцесата посъветвала херцогинята на Съсекс да мисли за това да бъдеш част от кралското семейство "като работа", а не като средство да стане изключително известна.

“Принцеса Ан не приема глупости, подобно на баща си, покойния херцог на Единбург. Очевидно, когато Меган Маркъл се присъедини към кралското семейство, тя е потърсила принцеса Ан“, каза кралският експерт Нийл Шон. “Според много добър източник принцеса Ан е дала много мъдър съвет на новата кралска особа.“

Той продължи: “Тя [Ан] изпълнява безкрайно много ангажименти. Тя се появява на събития, не търси светлината на прожекторите и представлява кралицата. Но очевидно Меган е напуснала срещата си с принцеса Ан озадачена. Принцеса Ан повторила, че това е работа, идваш навреме, правиш своите ангажименти и изпълняваш задълженията си. "

Единствената дъщеря на кралица Елизабет II споделила още: “Всичко е въпрос на текущия проект. Тя също така посочи, че в каквито и благотворителни организации да участвате, трябва да се включите и да се потопите в тях.“

“Според много добър източник Меган Маркъл не е успяла да се сближи с принцеса Ан. А принцеса Ан винаги е знаела, че Меган ще има много кратък живот в света на британската монархия“, заключи Шон.

Херцогинята на Съсекс в крайна сметка решила да не последва съвета на Ан. Тя предпочете да излезе от кралското семейство и да разкритикува вековната институция във всеки удобен момент, като дори се подигра с кралица Елизабет II в поредицата за нея и Хари по Нетфликс. Тогава Маркъл се отнесе с насмешка с необхосимостта да прави реверанс пред кралицата.