Автор
Ива Петрова

Азис и Галена: По-готини сме от сегашното поколение

Азис събра свои колеги и приятели на бляскаво парти по случай рождения ден на престижен столичен клуб.

Вечерта несъмнено бе озарена от присъствието на най-големите звезди на България, сред които обичани актьори и музиканти. Музикалната гилдия бе представена от звезди като Галена, Глория, Софи Маринова, Фики и Тони Стораро, Малина и Меди, като всеки един от тях се забавляваше от сърце. Те не пропуснаха да отбележат, че се чувстват сякаш са се върнали в добрите стари времена, когато по концерти и турнета всички са се събирали заедно, наслаждавайки се на общуването и музиката.

View post on Instagram
 

Самият Азис пък бе категоричен, че този път вече са разбили всички митове, че има омраза между колегите, пише "Телеграф".

"Ние сме тук всички и се обичаме. Казвам го често и на ваши колеги, но те не вярват, че ние се уважаваме, че си ходим на празниците, че уважаваме и празниците на децата си. Не мога да си го обясня защо. Готини сме и май сме по-готини от сегашното поколение", категоричен е Кралят на фолка.

Азис призна за най-страшното в живота си: Дъщеря ми влезе в болница и не ме пускаха при нея
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Азис призна за най-страшното в живота си: Дъщеря ми влезе в болница и не ме пускаха при нея

Автор Ева Григорова

На партито гости бях още Катерина Евро, Владо Пенев, Мартина Вачкова, Пепо Антонов, Кирил Ефремов, Филип Буков, Ваня Щерева и още много звезди на киното и театъра. Продуцентът Кирил Кирилов пък привличаше погледите с уникален тоалет.

На купона бяха забелязани и Петко Димитров със съпругата му Яна. Наздравици на тържеството раздаваше и Денислава от "Игри на волята". В навечерието му и блондинката отбеляза личния си рожден ден. Мила Робърт също присъстваше на събитието и изпя най-актуалните си песни в компанията на Азис и Галена.

View post on Instagram