Автор
Ева Григорова

Азис: Трудно заспах след целувката ми с Лидия

"Аз много отдавна се облякох и не искам да бъда повече гол", категоричен беше Азис пред Мон Дьо тази сутрин в ефира на Нова Тв. В интервюто кралят на попфолка беше откровен, но и премерен. Това обаче не му попречи да изненада зрителите с признанието, че не е спал след целувката си с Лидия по време на снимките на клипа към общата им песен.

"В интернет пишеха страшни неща, защото съм възрастен. Трудно заспах след тази целувка. Истината е, че много се развълнувах и се почувствах странно, целувайки Лидия. Цялата доминантност, която трябваше да покажа в сюжета на клипа много ме разстрои. Аз не съм се целувал много с жени. Една женска уста е супер ново за мен. Много се притесних и се засрамих", казва Азис.

View post on Instagram
 

Той проговори и за истината в средите на шоубизнеса и беше е категоричен, че в попфолка няма фалш и завист:

"Как да кажа, че с Тони Стораро, например, сме конкуренция, той ми е брат". Кралят на попфолка дори сподели, че обожава, когато негови колеги пеят песните му. И добави: "Ние ядем от една чиния, всички сме известни, всички имаме работа", заради което той смята, че няма завист между тях.

View post on Instagram
 

Азис коментира и визията си, с която стана скандално известен в началото на кариерата си. И на въпроса какво би казал сегашния Азис на тогавашния, той отсече: "Веднага се облечи!". Обличал се е скандално, но си е вярвал, че е много хубав, а към днешна дата не може да повярва как е изглеждал. А най-голямата му слабост, според него, е че е много жалостив.

Ромският славей дори загатна, макар и шеговито, че може един ден да стане министър на културата. Но той отрича да е получавал предложение за влизане в политиката.