Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, юли ви носи свобода и нови приключения

Скъпи Стрелци, за вас юли е време на свобода и приключения! Най-често ще сте далеч от дома, а вашите мечти и желания може да ви отведат извън града или страната.

Настроението във всяка важна област от живота ви ще бъде положително и това ще ви помогне да преодолеете препятствията и да избегнете капани, които могат да се превърнат в неуспехи. Това, от което се нуждаете, е да използвате енергията си по правилния начин, насърчавайки личните си планове повече, отколкото обикновено. Не забравяйте, че можете да намерите жизнеспособни решения на всички проблеми, които могат да възникнат.

Въпреки че сте известни с бързината и нетърпението си, някои събития ще подложат на изпитание вашите нагласи и емоции. Очаквайте няколко трудности и внезапни пречки. Като цяло обаче това ще бъде много положителна фаза за вас, с нови предизвикателства в професионалния ви живот.

От ден на ден ще се чувствате все по-добре в компанията на любим човек. Някои ще подновят близостта, която не са изпитвали отдавна, други ще се отправят на интересно пътешествие като двойка, а трети, които все още може да са свободни, ще започнат да излизат повече.

Ще се окажете в центъра на събитията и ще знаете как да използвате градивно харизматичната си природа. Ще забележите увеличаване на вашата привлекателност и популярност, което ви насърчава да работите върху себелюбието, признателността и утвърждаването. Където и да се появите, ще забележите, че много погледи са вперени във вас. Ще бъдете интересни и привлекателни за другите, така че това са дните, в които лесно можете да си намерите компания.