Автор
Теодор Муховски

Погрижете се за нервите си: 4-те най-трудни за обичане мъжки зодии

Животът с тези мъже понякога е истинско предизвикателство. Но ако звездите са ви събрали заедно, ще трябва да се примирите не само с техните добродетели.

Всеки от нас мечтае за приказната любов, в която принцът моментално се влюбва и на бял кон ни отвежда в страната на вечното щастие. В действителност обаче срещаме не героите от романите, а обикновени земни хора, макар и под маската на принцове. С течение на времето маските се свалят, разкриват се истинските черти на характера и започват да се появяват сенчестите страни на героя. За двойката настъпва време на изпитания, всяка дреболия може да стане причина за спорове и дори за големи конфликти.

Понякога в такива моменти се появяват мисли за раздяла: не всеки е готов да се бори за чувствата си и да прави отстъпки. Особено когато става въпрос за представителите на четирите най-трудни зодии в любовните дела. Тези мъже са в състояние да превърнат живота на избраните от тях жени в истинско „влакче в увеселителен парк“ - от върха на еуфорията до дълбокото отчаяние. Но вие можете да се адаптирате към трудния им характер, ако предварително знаете какво ви очаква!

Овен

Овенът може да организира истински фойерверк от емоции: с него ще изживеете незабравими мигове на страст, вълнение, ще прекарате незабравими нощи. Този зодиакален знак често привлича вниманието с харизма и енергия.

Но в един момент той започва да проявява упоритост и дори деспотизъм, като се опитва да наложи своята гледна точка и да прокара своите интереси. Много е трудно, когато Овенът упорства в своите убеждения и не чува вашето мнение. Той е прекалено упорит и е като „кон с капаци“ за другите. И е фиксиран преди всичко върху себе си. Комплименти от него ще чуете рядко, понякога сякаш не ви вижда. Острите му шеги понякога ви се струват обидни.

Освен това мъжът Овен невинаги споделя чувствата и мислите си, което го прави непредсказуем.

Родени манипулатори: 6 зодии, които ще ви контролират като марионетки
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Родени манипулатори: 6 зодии, които ще ви контролират като марионетки

Автор Антония Михайлова

Телец

Телецът е истински романтик, обграждащ избраницата си с наистина кралско внимание и любов. Този мъж е способен на дълбоки и постоянни чувства.

Въпреки това спечелването на сърцето на Телеца не е лесна задача. Ако се влюби, то обикновено е сериозно и за дълго време, а избраницата му трябва да е готова за това, че любовта му ще е всепоглъщаща. Телецът е лоялен и предан партньор, но и невероятно ревнив и притежателен по природа.

Също така Телците са известни със своята практичност, която за другите изглежда като алчност. Те не обичат безразсъдните харчове и предпочитат стабилността. Не очаквайте особено скъпи подаръци, а луксозните покупки е по-добре да се правят тайно от него.

Критиката може да нарани дълбоко Телеца и да го накара да се почувства отхвърлен. В такива моменти той може да се оттегли в себе си и да се впусне в самосъжаление, а вие не можете да му помогнете, докато той самият не си направи необходимите изводи. Ето защо, изграждайки взаимоотношения с Телец, се опитайте да подходите към обсъждането на проблемите с чувствителност и такт, като избягвате откритата критика.

Близнаци

На пръв поглед връзката с мъж Близнаци може да изглежда идеална: енергията му е безгранична, а способността да намира изход от трудна ситуация е възхитителна. Това го прави необичайно привлекателен и желан. По-късно обаче ще се сблъскате с трудности: характерът му е много непостоянен. Не напразно той действа като двама души.

Мъжът Близнак може в един момент да обожава партньорката си и да я обгражда с невероятно внимание, а в друг да се държи безразлично, сякаш чувствата му са изстинали за една нощ. Като цяло това е един от най-непостоянните зодиакални знаци в любовта.

Също така Близнаците са склонни към флиртуване и не виждат нищо грешно в това, дори и да са в сериозна връзка. За тях това поведение е начин да поддържат интереса си към живота и да избягват рутината. Ревността или опитите за ограничаване на свободата на Близнаците само подхранват интереса им към нови любовни приключения.

Опитите да убедите Близнака в нещо или да докажете неговата гледна точка обикновено са безплодни, защото способността му да спори и бързата му мисъл надхвърлят всички очаквания.

Водолей

Водолеите са изненадващо интелектуални и самодостатъчни. Този зодиакален знак цени свободата и личното си пространство, така че ако търсите близка и открита връзка, се пригответе за трудности.

Ако сте влюбени във Водолей, важно е да уважавате нуждата му от лично пространство и да не нарушавате границите му. Дори ако решите да живеете заедно, бъдете подготвени за това, че той може да настоява да сте в отделни стаи.

Водолеят, въпреки невероятната дълбочина и сериозност, рядко споделя чувствата си с другите, предпочита емоционалната дистанция. Освен това Водолеите са известни със скептицизма и недоверието си и ще трябва да положите много усилия, за да го накарате да започне да ви се доверява.

Ако сърцето ви се отвори за един от тези предизвикателни зодиакални знаци, ще трябва да проявите търпение и разбиране. Но не се страхувайте от предизвикателствата: понякога те правят връзките наистина силни.

Жените от тези зодии най-често сключват два или повече брака
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Жените от тези зодии най-често сключват два или повече брака

Автор Антония Михайлова