Автор
Ева Григорова

След скандалната песен с Биляниш: Ето какво каза Галин на Диона

Две от най-одумваните изпълнителки в попфолка с наклонност към рапа, Диона и Биляниш, се събраха за общо парче, което е меко казано скандално. Името му също е скандално - "Лепа Брена", като надяваме се, самата сръбска певица да е дала съгласието си за това.

Няма и 24 часа от премиерата на видеото, което е също така пиперливо като римите на популярните дами, а вече има приблизително 50 хил. гледания и много коментари. И няма как, когато в парчето има нецензурни думи и изрази, то е обект и на немалко критики.

View post on Instagram
 

Мнозина обаче, верни фенове на Биляниш и Диона, ги поздравяват за смелостта да бъдат толкова директни, а самите те споделиха в социалките, че вече нищо не им тежи, след като пуснаха песента.

Любопитен факт е обаче, че Галин, който не е продуцент на Диона вече повече от година, е изразил мнение за "Лепа Брена", макар и самият той да е подхвърлял остри изказвания за колежката си след края на бизнес отношенията им.

Самата Диона се похвали с реакцията на Галин, който я е поздравил за песента. Но дали наистина парчето е дръзко, или по-скоро на ръба на вулгарността, предстои да разберем как ще реагира публиката.