Автор
Ева Григорова

Тайно и на ново място: Започнаха снимките на "Игри на волята", ето къде

Снимките за сезон 6 на "Игри на волята" вече са започнали. За разлика от предишни години, този път началото на снимачния процес не беше обявен от Нова телевизия в социалните мрежи. Освен това е сменена и локацията, на която се провежда шоуто.

Досега винаги битките между племената са се водели по Южното Черноморие, но сега екипът и участниците се вихрят на север, Дуранкулак.

View post on Instagram
 

За снимките и мястото на шоуто тази година се разбра не от Нова телевизия, а от официално съобщение от Регионалната инспекция по околната среда и водите, след като е бил подаден сигнал за нарушения на екологичното законодателство от екипа на предаването. От инспекцията са извъшили проверки, при която не били установени подобни нарушения.

На площадките има разположени химически тоалетни. На и около площадките не са констатирани огнища със запалени огньове. Не са установени нарушения на режимите на защитени зони.Проверката е извършена в землищата на с. Езерец, с. Дуранкулак и с. Ваклино, Община Шабла, където се снима риалити предаването. От известно време неговата водеща Ралица Паскалева също пуска снимки от Балчик, където живее семейството й, докато тя снима "Игри на волята, видя Hotnews.bg.