Автор
Ева Григорова

Фенките му са тъжни: Филип Буков е сериозен - иска семейство

Актьорът Филип Буков може и да е сред най-ухажваните от фенки, но това по никакъв начин не влияе на намеренията му в личен план.

Актьорът, когото зрителите на Би Ти Ви пак гледат в ролята на Алекс в повторенията на ситкома „Татковци”, е готов за брак и деца. Филип даже вече планува да се задоми тъкмо с приятелката си Ива в момента. Тя е по-малка от Буков с около 5 години. Все още не се е дипломирала в специалността Журналистика, която изучава в Софийския университет. Така че до сватба и семейство с актьора ще се стигне вероятно, когато Ива завърши след година-две и се насочи в професионалното си развитие. Разбира се, ако връзката им върви все така безпроблемно.

View post on Instagram
 

А това е тъкмо така, откакто са заедно, което от почти две години. Филип и Ива не са сгодени, но пък живеят под един покрив. Така че, разбира се, вече са говорили за брак и деца. Филип си позволява да я нарича „жена ми“.

Актьорът, който замести Иво Аръков в рубриката „Топ 10” в предаването „По действителен случай” по Би Ти Ви, открай време се чувства готов да се задоми. Само че проявява разбиране към приятелката си и не я пришпорва в предприемането на тази важна стъпка. Това вероятно е изненада за фенките му, понеже Филип е едва на 30, известен е и успешен. Освен това винаги е давал вид на нахакан млад мъж.

View post on Instagram
 

Впечатлението, което създава, работи за него в професионален план. Филип се възползва, за да напредне в кариерата, но иначе винаги е бил далеч от образа на сексимвол или плейбой. Даже е казвал, че е имал много хубав ергенски живот, който отдавна е приключил. Май е траял само две години, колкото е времето между срещата с Ива и предишната му любов, която продължила доста дълго. Преди да се запознае с настоящата си приятелка, Филип имал 8-годишна връзка. С бившата му приятелка се залюбили в гимназията и даже живеели заедно. Разделили се изненадващо, малко след снимките на сериала „Откраднат живот” по Нова тв, в който Филип играеше д-р Хаджихристев.

Актьорът се запознал с Ива в дискотека, но трябвало да положи доста усилия, за да спечели сърцето ѝ. При това Филип пристъпил към действие, след като негов приятел претърпял неуспех с опитите си да привлече вниманието ѝ. Била сърдита, неразговорилива, оплакал се той на Буков тогава в дискотеката. Актьорът решил да провери дали наистина е такава, а и бил убеден, че няма да реагира по същия начин, ако той я заговори.

Минути по-късно Ива го оборила. Филип лично установил, че не е отзивчива към нови запознанства с представители на мъжкия пол. Нищо, че Филип Буков е известен и харизматичен. Даже в един от пътите, в които актьорът отишъл да я заговори в дискотеката, Ива му направила знак с ръка да се разкара. "Как така ще се държи с мен?!", нервирал се той тогава, но не се отказал, понеже имал състезателен дух и обичал предизвикателствата.

Филип Буков се гаври с „Ергенът“
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Филип Буков се гаври с „Ергенът“

Автор Ива Петрова