Автор
Ива Петрова

Филип Буков огорчен от "Денсинг старс": Изригна срещу Илиана Раева

Актьорът Филип Буков получи наказателен вот от журито в "Денсинг старс", заради това, че не можа да присъства на живо в шоуто и изпълнението му бе на запис. Причината бе свързана с неотложен ангажимент в театъра, което пък не се понрави особено много на журито. Особено критична към него бе Илиана Раева, което е засегнало актьора.

Заради отсъствието на младия секссимвол на българския театър от сцената на "Денсинг старс", той получи ниски оценки, което и спомогна впоследствие за решението на журито той да отпадне. Решението не се понрави на зрителите, които искаха още малко да се порадват на фаворита си. Самият Филип също не издържа и избухна в социалните мрежи с разкритие за цялата истина за отпадането си, за това дали шоуто е нагласено, както и за това какво мисли за журито.

"Тази вечер не бях на живо, защото имах представление в Габрово, което е програмирано още през месец септември. Аз съм поканен в предаването в качеството си на популярен актьор, там съм, защото упражнявам професията си и за мен няма нищо по-важно! Когато ми предложиха да участвам, аз съм си дал датите с представления и те много добре знаят кога не мога и решението беше запис.

Не мога да оставя колегите си актьори без работа, защото аз имам друг ангажимент. Зали, билети, зрители, техника, не мога да "махна с лека ръка" и да кажа отивам в реалити формат. "Денсинг старс" е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги. Също така, чисто юридически, нямам право да поемам нови ангажименти, които се застъпват с предишно поети и разписани с договор", казва Буков по повод нападките от страна на Илиана, че няма нищо по-важно от участието му в шоуто.

След инцидент в "Денсинг старс": Класен травматолог спасява крака на Атанас Месечков
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

След инцидент в "Денсинг старс": Класен травматолог спасява крака на Атанас Месечков

Автор Ива Петрова

"Благодаря на цялата продукция за отношението и възможността. Огромно благодаря на Ралица Мерджанова за времето, старанието и въобще всичко, което направи за мен! Тя е невероятен танцьор, педагог, родител и човек! Надявам се, че професионалният ни път отново ще ни срещне, защото заобичах танците", добавя още в профила си звездата от "Татковци".

"Много хора ми писаха, че било “нагласено” и недоумяват как е възможно. Това не мога да го коментирам, а пък и не ме интересува. Конспиративни теории и съмнения винаги ще има, но животът продължава и най-важен е пътят, а не резултатът", отбелязва още актьорът.