Автор
Евелин Попадийна

Най-точният седмичен любовен хороскоп (15 – 21 Юли 2024 г.)

През новата седмица се опитайте да си изясните какво искате от партньора и говорете свободно с него за нещата, които ви притесняват.

Овен
Тази седмица звездите предлагат на необвързаните шанса да изследват нови пътища в романтичния живот. Бъдете отворени по отношение на връзките, защото те могат да се появят на пътя ви, когато най-малко очаквате.

Телец
Новата седмица предлага страхотно време да подобрите отношенията си с партньора. Може да откриете нови измерения на близост, като по този начин задълбочите връзката.

Близнаци
Не се изненадвайте, ако изпитвате съмнения относно връзката си. Една от най-важните стъпки е да определите какво желаете и какво изисквате от партньора си.

Рак
Тази седмица необвързаните ще търсят дълбоки и сериозни връзки. Бъдете отворени към нови запознанства, възможно е да срещнете истинската любов.

Снимка: Pixabay
Снимка: Pixabay

Лъв
Възможно е да почувствате повишаване на настроението и да откриете, че привличате много хора. С напредването на седмицата обаче, трябва да се внимава. Опитайте се да бъдете достъпни, но също така пазете сърцето си.

Дева
Моментът е благоприятен за вземане на решения относно любовния ви живот. Използвайте чувствата и вярванията си по отношение на любовта и не се срамувайте да поемате рискове.

Везни
Опитайте се да се запознаете с нови хора и не пропускайте възможността да говорите с тях, тъй като е много вероятно да пламне искра. Режимът за флирт е включен, което е идеалното време да впечатлите всички потенциални обожатели.

Скорпион
Отделете време за себе си, за да обмислите минали връзки и лично развитие. Правете неща, които ви носят щастие.

Юлски тароскоп за зодия Везни
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Юлски тароскоп за зодия Везни

Автор Мира Маринова

Стрелец
За обвързаните седмицата ще мине без кавги и неразбирателства. Отделете време на любимия – кино, вечеря, пикник. По този начин ще заздравите връзката си.

Козирог
Не се колебайте да изразите чувствата си. Тази седмица е време да включите „романтичен режим“ и да изненадате половинката си.

Водолей
Тази седмица може да ви е малко трудно да преследвате любовта. Не бързайте със заключенията. Комуникацията е ключова за предотвратяването на конфликти.

Риби
Оценявайте времето, прекарано с партньора. Необвързаните могат да започнат нова връзка, която ще е успешна. Наслаждавайте се на всяко взаимодействие, тъй като то ще ви направи щастливи.