През този месец най-важното за вас ще бъде в любовен план и тези взаимоотношения ще обсебят изцяло съзнанието ви. Предстоят ви важни избори и решения, затова сега е моментът да разберете дали връзката ви, или потенциалната такава, е в съответствие с вашите виждания и ценности. Дали сте намерили наистина своята половинка и доколко гледате в една посока. Пред вас се открива потенциал за хармонична връзка с добър партньор, но за да стигнете до това развитие трябва да направите важен избор. Съгласувайте сърцето с разума си и бъдете реалисти. Търсете баланс и хармония във вашите взаимоотношения, бъдете истински и автентични и не се опитвайте да се напасвате по другия – това е най-добрата проверка дали наистина сте се спрели на правилния човек.

През юли ще сте разсеяни от любовни терзания и ще ви е трудно да бъдете продуктивни и да впрегнете ефективно способностите си. Може да се почувствате объркани или неразбрани, или просто да се демотивирате, защото усилията ви не дават желаните резултати. Помислете дали използвате качествата си по най-добрия начин, ограничете мързелуването и хитруването. Бъдете искрени и почтени в намеренията си и избягвайте манипулативно поведение, защото през този месец няма да ви се размине. Пренаредете приоритетите и целите си, ако трябва сменете и подхода.

Юли най-накрая ще ви освободи от капан, в който сте прекарали прекалено дълго време. Дали ще е напускане на токсична връзка или работно място, или някаква форма на зависимост – този месец ще сложи край на мъченията. Ще поемете отново контрол над живота си и ще се отдалечите от това, което ви е дърпало назад. Това е процес, ще отнеме време за аклиматизация, но определено си заслужава да платите цената за свободата си. Продължете по този път с увереност и се радвайте на всяка крачка, защото негативните влияния ще се отдалечават все повече от вас.

През този месец ще ви липсва интуиция и ще ви е трудно да се свържете с вътрешната си мъдрост. Главата, сърцето и душата ви ще са окупирани от любовни мисли и тревоги и това ще ви откъсне от вътрешния ви глас. Възможно е да има тайни или информация, които все още не са се разкрили пред вас и това ще причини още по-голямо объркване и несигурност. Не му е сега времето. Отделете време за самоанализ, медитация и отдих. Само като успокоите ума си, ще можете отново да чуете важните насоки на вътрешния ви глас и ще разкриете важни истини за себе си и всичко, което ви предстои.

Юли ви носи и букет от нови възможности, които ще възвърнат страстта, вдъхновението и интереса ви и ще променят перспективата ви. Ще излезете от период на застой или недоволство и пред вас ще се отворят много врати. Ще усетите чувство на пробуждане и подновен ентусиазъм за живот. Бъдете отворени към всяка положителна промяна, ново преживяване, запознанство или възможност, които идват по пътя ви.