Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци, романтика витае във въздуха за вас. Стрелци, добър ден за смели начинания

Внимавайте какво казвате, защото в този ден всяка ваша дума може да се сбъдне. Ако не искате да си създавате проблеми, контролирайте дори мислите си.

Овен – Обърнете специално внимание на нещата, които зависят само от вас. Не всичко ще се получи по план, но не се тревожете за това. Ще успеете да постигнете желания резултат и да преодолеете всички препятствия, ако запазите спокойствие и упорито вървите към целта си.

Телец – Ако има важен въпрос, който изисква решение от дълго време, заемете се с него без повече забавяне и отлагане. Има големи шансове да се справите усешно с него. Някои ще получат интересно предложение, свързано с работа.

Близнаци – Запазете оптимистично отношение и правете това, което зависи от вас, тогава ще се справите успешно с всичко. Комуникацията с любимия човек едва ли ще бъде романтична, но можете да обсъдите въпроси, които вълнуват и двама ви.

Рак – Близки хора ще ви помогнат да се справите с нервното напрежение натрупано през деня. Вечерта може да си поговорите задушевно с добър приятел или любим човек. Това ще ви даде сила и ще ви зареди с енергия.

Лъв – Не обсъждайте личните си дела със случайни хора, днес не е време за откровени разговори. Възможни са недоразумения с близките, но чувството за хумор и добрата воля ще ви помогнат да изгладите острите ръбове. Вечерта е подходяща за среща със стари приятели, които ви разбират добре.

Дева – Ще можете да осъществите тези планове, които сте отложили за по-късно. Но там, където се изисква точност и прецизност, са възможни грешки. Подходете творчески към решаването на проблемите. Добър ден за комуникация, преговори и запознанства.

Везни – Възможно е да възникнат дребни трудности, които не сте очаквали, но въпреки това ще завършите успешно всички задачи и дейности, които сте си планирали. Оптимизмът и самочувствието ще ви помогнат да бъде всичко успешно.

Скорпион – Денят може да бъде успешен и печеливш, но ще трябва да се постараете много за това. Подгответе се внимателно за важните дела, не оставяйте нищо на случайността и не разчитайте твърде много на умението да импровизирате.

Ангели пазители: Зодиите, които защитават близките си с цената на всичко
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Ангели пазители: Зодиите, които защитават близките си с цената на всичко

Автор Антония Михайлова

Стрелец – Добър ден за смели начинания; ще имате късмет на всеки етап. Много Стрелци ще получат полезна информация и ще могат да я използват в своя полза. Обстоятелствата ще се наредят благоприятно.

Козирог – Много неща ще се наредят добре и бързо, късметът е на ваша страна. Грабнете момента, такъв късмет няма да трае вечно. Някои ще постигнат забележителен успех благодарение на своите таланти и благоприятни обстоятелства.

Водолей – Тези Водолеи, чиито отношения напоследък са станали по-напрегнати, ще могат да направят крачка към помирение и изясняване на трудни въпроси. Разногласията ще останат в миналото, а чувствата ще станат по-нежни.

Риби – Съсредоточете се върху задачите си, не се разсейвайте с чужди въпроси и не влизайте в конфликти, които нямат нищо общо с вас. Пазете особено внимателно документите си; днес има голяма вероятност случайно да ги загубите.