Автор
Антония Михайлова

Ангели пазители: Зодиите, които защитават близките си с цената на всичко

Според астролозите има няколко зодии, сред чиито представители се срещат най-много хора с дарбата да защитават безрезервно своите любими хора. Дали и вие сте един от тях? Или може би в обкръжението ви има ангели пазители?

Те усещат неприятности от разстояние, предупреждават за опасност и с радост ще се притекат на помощ, когато научат, че някой от техните приятели или роднини е в беда.Ако сред близкия ви кръг има хора от тези съзвездия, тогава имате голям късмет - вие сте под надеждна защита. И така, нека да видим представителите на кои знаци от зодиака могат да се наречат ангели-пазители и които са готови на всичко за своите обични хора:

Телец

Хората от това съзвездие се отличават с високи амбиции и стремеж към добри печалби. Но малко хора знаят, че преди всичко в този момент те мислят не за себе си, а за близките си. За Телците е важно да имат финансова стабилност, но не за себе си. Телците обичат да радват близките си и да правят подаръци просто така. И го правят от най-чисто сърце, без да искат да получават нищо в замяна.

Половинката им обаче ще трябва да се примири с идеята, че по-голямата част от семейния бюджет ще се харчи за приятели и ще се дава на по-възрастни роднини за разходи. Но такава щедрост има и обратна страна - много познати на Телците, които са наясно с тяхната щедрост, се възползват от добротата им, като изискват от тях все повече и повече.

Близнаци

На пръв поглед Близнаците не могат да бъдат наречени добросърдечни, но всичко това се дължи на двойствената им природа. Дори Близнаците да обидят някого, те не го правят от злоба. Ако усетят, че не са постъпили правилно, те са първите, които протягат ръка за помирение.

Най-често Близнаците имат конфликти с приятели и роднини именно поради прекалената си опека. Близнаците се опитват да помогнат, дори когато не са помолени за това. Те ще жертват себе си, но ще направят всичко, за да направят семейството си щастливо.

Дева

Девите са много мила и симпатична зодия. Те не разкриват душите си изцяло само защото се страхуват от подлост от страна на хората. Но дори ако трябва да се сблъскат с измама или предателство в живота, характерът им не остава безчувствен. Ще забравят оплакванията и ще се притекат на помощ, ако внезапно разберат, че приятел е в беда. Освен това, помощта ще бъде безкористна.

А Девите дори не могат да помислят за отмъщение. Освен това представителите на този знак, въпреки практичния си начин на мислене, имат добре развита интуиция. Те могат да имат пророчески сънища, но най-често сънищата са насочени към предотвратяване на опасността за техните близки.

Перо, дъжд, аромат на книга: 7 знака, които ангелите ви изпращат, за да ви кажат, че са близо до вас
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Антония Михайлова

Перо, дъжд, аромат на книга: 7 знака, които ангелите ви изпращат, за да ви кажат, че са близо до вас

Автор Антония Михайлова

Скорпион

Много мистериозна зодия, която също може да усети наближаваща към техните близки опасност. Ако имате Скорпион във вашето обкръжение, значи сте голям късметлия. Такива хора не само могат да предупредят за опасност, тяхната енергия може да ви защити.

Ако действате според плана на Скорпиона, тогава всички проблеми ще бъдат решени два пъти по-бързо. Освен това, хората от тази зодия са много симпатични и са готови да дадат последната си риза, само за да помогнат на приятел. Но ако сте обидили Скорпион, внимавайте - енергията на благодатта се превръща в наказателен инструмент на съдбата.