Автор
Ева Григорова

Гущерова побесня и разказа всичко

Светлана Гущерова опроверга писанията по свой адрес, че за да спасява семейния бюджет, се е захванала да продава парфюми в Инстаграм.

Моделката се ядоса на слуховете, че заработва процент от реклама на аромати, за което доскоро мъжът ѝ Християн Гушеров е бил против. Оказава се обаче, че парфюмите, с които Светлето спами в социалните мрежи, са новият ѝ бизнес.

View post on Instagram
 

"Въпреки, че не коментирам често измислени статии, написани от злобни хора, бих искала да внеса яснота. Парфюмите, които в последните дни изпълват моите сторита, са моят нов бизнес, паралелно с бранда ми за пижами и луксозни облекла. Не намирам нищо срамно в това да рекламирам собствените си продукти, които са на достъпни цени. Много хора биха искали да носят скъпи парфюми, но за съжаление не разполагат с такава възможност. Не бива да се внушава, че е срамно за хората да си купят парфюм на нормални цени. Ако за авторите на тези статии е срамно, за мен не е!", коментира Светлана.

Русокосата майка на четири деца явно се опитва да спаси семейния бюджет по всякакви начини, след като съпругът ѝ профука всички пари на хазарт.

Приличат ли си: Мегз показа баща си за първи път
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Приличат ли си: Мегз показа баща си за първи път

Автор Ева Григорова