Автор
Ива Петрова

Отиде си още една холивудска звезда: Бенджи Грегъри от "Алф" почина на 46 години

Бенджи Грегъри – акторът, нашумял с ролята си на Брайън в култовия сериал "Алф", е починал на 46-годишна възраст. По информация на TMZ той е бил намерен мъртъв в колата си на паркинг в Пеория, Аризона, на 13 юни.

Причината за смъртта му не е потвърдена. Предполага се, че може да е изпаднал в безсъзнание и да е починал вследствие на топлинен удар. Домашният му любимец - куче за емоционална подкрепа - също е бил намерен мъртъв в автомобила.

View post on Instagram
 

Грегъри е страдал от биполярно разстройство, борил се е с депресия и безсъние, се казва още в изданието. Актьорът е страдала от специфични проблеми със съня и е можел да стои буден в продължение на дни.

Актьорският си дебют като дете той прави в епизод на Punky Brewster през 1985 г. и участва в комедията на Упи Голдбърг Jumpin’ Jack Flash (1986 г.). През 1986 г. получава ролята на Брайън Танър в ситкома за извънземното "Алф" и участва в него до 1990 г.

След края на снимките Бенджи Грегъри прави няколко гостувания по телевизията и озвучава "Завръщане в бъдещето" – анимационна адаптация на култовия филм от 1992 г.

Участвал е и в няколко сериала като Fantastic Max (1988-1990), Fantasy Island (1978), The A-Team (1984), TJ Hooker (1984), Amazing Stories (1985), "Зоната на здрача" (1985) и Mr. Boogedy (1986). 

Как изглеждат днес актьорите от Алф?
НОВИНИ
Автор Woman.bg

Как изглеждат днес актьорите от Алф?

Автор Woman.bg

Бенджи Грегъри слага край на актьорската си кариера през 1993 г. с желанието да намери по-добра реализация в шоубизнеса. През 2005 г. обаче, заради влошено здраве, е принуден да се оттегли окончателно от кариерата си.

Присъединява се към военноморските сили на САЩ. Между 2003 и 2005 г. служи в американския флот. Мести се в Аризона, където живее със съпругата си Сара. Двамата си казаха "Да" през 2006 г.

Причина за смъртта на звездата от "Алф" все още се уточнява. 

View post on Instagram