Няма дете на 80-те и 90-те, което да не си спомня култовата поредица „Алф“ и всички абсурдни ситуации в нея, които са ни карали да се смеем до сълзи. Всички обичахме онова симпатично, космато извънземно и човешкото му семейство на Земята. Никога няма да забравим фамилията Танер и членовете ѝ – Уили, Кейт, Брайън и Лин, които неуморно прикриваха чудатия си приятел.

С усмивка си спомняме по-голямата дъщеря на Уили и Кейт, която растеше с буйна къдрава коса, брекети и обичайните тийнейджърски неволи. Но къде е тя днес и изобщо чували ли сте за нея след края на сериала?

Колкото и да не ни се вярва, актрисата Андреа Елсън, която се превъплъти в ролята на Лин Танер, вече не е онова сладко момиченце, а 51-годишна жена с прекрасно семейство. Името ѝ дори може да ви се струва стряскащо непознато, защото тя почти не се е появявала във филми и телевизионни продукции след края на „Алф“. А каква ли е причината за това?

View post on Instagram
 


Кариерата на Андреа Елсън започва рано и обещаващо. Красотата ѝ не остава скрита задълго от продуцентите на реклами и тв сериали. Още като малка тя решава, че иска да бъде актриса, когато играе в пиесата „Алиса в страната на чудесата“ в училище. И истинската ѝ любов си остава театъра.

Още в ранните си тийнейджърски години ликът ѝ се появява в различни реклами, а след това и в хитовия тийнейджърски сериал Whiz Kids. Преди това се появява и в други телевизионни формати, но този е първият, в който ѝ е поверена главна роля.

Истинският бум в кариерата ѝ обаче си остава „Алф“, който стартира през 1986 г. Още на прослушванията Андреа завладява екипа от сценаристи и продуценти с непринуденото си поведение и невинно, но и харизматично излъчване. До края на тийнейджърските си години актрисата е едно от най-популярните лица в САЩ и по света и до днес всички я познаваме като Лин Танер.

View post on Instagram
 


Уви, тя решава да слезе от върха само няколко години след края на „Алф“. Оказва се, че на снимачната площадка на култовия сериал тя е открила любовта в лицето на един от режисьорите, за когото е щастливо омъжена и до днес. И макар да получава епизодични роли в мащабни холивудски продукции като „Женени с деца“ и „Стъпка по стъпка“, краят на кариерата ѝ е все по-близо. Андреа решава да прекрати актьорските си ангажименти официално в средата на 90-те, когато се ражда първото ѝ дете – Клер. През 2001 г. посреща на бял свят и син.

Към днешна дата Андреа Елсън е щастлива майка и съпруга и работи като инструктор по йога, дори има собствено студио. В няколко интервюта през последните години, тя разкрива, че Холивуд съвсем не ѝ липсва и славните ѝ години са останали в миналото, защото е взела решението да бъде пълноценна майка, вместо звезда.

Четете още: Принц Уилям с разтърсващи семейни кадри за рождения си ден и Деня на бащата