Автор
Ева Григорова

Сбогом, Бенифър? Нови разкрития за кризата в брака на Бен Афлек и Дженифър Лопес

Бен Афлек най-накрая свали брачната си халка, а вътрешни източници твърдят, че бракът му с Дженифър Лопес вече е приключил.

51-годишният режисьор на "Арго" бе забелязан без халка, пристигайки в офиса си в Лос Анджелис.

Любопитните папарашки снимки бяха щракнати дни след като в медиите се появиха твърдения, че двугодишният му брак с 54-годишната Джей Ло е "приключил от месеци".

Източник, цитиран от Page Six, разкри, че двамата всъщност са "разделени от март". Въпреки брачните проблеми, вътрешният човек добави, че Афлек е "много защитнически настроен към Дженифър".

Двамата не са били виждани заедно публично от 2 юни, когато имаха неловка целувка по бузата на баскетболен мач на сина на Афлек Самюел в Лос Анджелис.

Сп. People съобщи, че Афлек е взел последните си вещи от общия им дом, докато Дженифър е била на почивка в Италия миналия месец. Звездите вече не живеят заедно, тя пребивава в тяхното имение за 60 милиона долара в Бел Еър, Калифорния, докато той отсяда в своя дом под наем за 100 000 долара на месец, разположен близо до бившата му съпруга Дженифър Гарнър.

"Бен продължава да живее под наем в Брентуд," каза източник пред сайта. "Той е там от около два месеца. Изглежда добре. Всеки ден е в офиса си и изглежда фокусиран върху работата. Прекарва време и с децата си."

Дженифър, от друга страна, изглежда се опитва да се наслади на малко забавление това лято, тя бе видяна в Париж, а след това и в Италия с близки приятели.

Двамата имат и бизнес контакти: Лопес ще участва в два предстоящи филма за продуцентската компания на Афлек и Мат Деймън. Това са Unstoppable и Kiss Of The Spider Woman.Според слуховете за състоянието на брака на двойката, Джей Ло е стигнала до края на силите си и вече не чувства, че може да направи нещо повече, за да спаси връзката.

"Джени е изчерпана и наистина се опита, но не може да направи повече, нещата не се подобряват, а се влошават," каза източник от музикалната индустрия пред DailyMail.

Вътрешният човек добави, че основната причина Джей Ло да напусне съпруга си е, че той винаги е бил "намусен и негативен".

Той допълни, че Дженифър е тъжна заради края на брака си, но "се опитва да извлече най-доброто от ситуацията, като тренира, прекарва време с близнаците си Макс и Еме и прави нови планове за 2025 г."."Бен е страхотен човек, но може да бъде намусен и потиснат. Мисля, че светът видя това на снимки като тези от наградите Грами миналата година, той не искаше да се усмихва. Ако всички знаеха каква е истината, нямаше да я атакуват," каза приятелят на Дженифър.

"Той пуши като комин, псува и изглежда раздразнен през повечето време. Страхотен режисьор и актьор е, но не е много весело с него, нали разбирате?", каза източникът. "Той обаче е чудесен баща."

"Разбира се, Джени е тъжна, тя обича Бен, но те просто са твърде различни, няма даване и вземане, нямаше сливане, те просто са на различни пътища." Източникът добави, че Дженифър е дала всичко от себе си: "Тя наистина се опита много да накара нещата да проработят, но просто не се получи."

"Тя инвестира много време и енергия и мисля, че той направи същото. Няма кого да виним тук. Просто не беше писано. Много е трудно за две огромни звезди да поддържат брак, единият трябва да отстъпи, а в този случай никой не отстъпи."

Любовната история на двойката започна през 2002 г., когато се срещнаха по време на снимките на филма Jersey Girl. Те се сгодиха следващата година, но се разделиха през 2004 г. След това възобновиха романса си през пролетта на 2021 г.

Двойката сключи брак на церемония в Лас Вегас през юли 2022 г., последвана от пищна сватба в имението на Афлек в Джорджия през август 2022 г.