Автор
Теодор Муховски

Бракът на Бен Афлек и Дженифър Лопес е приключил още преди месеци и двамата живеят отделно

Дженифър Лопес и Бен Афлек живеят отделно, тъй като връзката им е приключила преди няколко месеца, съобщава Mirror.

Става ясно, че 54-годишната Джей Ло и 51-годишният актьор от "Момичето, което изчезна" на практика са разделени още от март. Слуховете за краха на връзката им започнаха да се разпространяват през май, когато Бен забележимо отсъстваше до съпругата си Дженифър на престижни събития като тазгодишната Met Gala.

View post on Instagram
 

Афлек липсваше и на премиерата на филма на Джей Ло за Netflix "Атлас", която съвпадна с месеца на Met Gala. Като допълнително наля масло в огъня, Джей Ло хареса публикация в Инстаграм за проблемните връзки малко след неявяването на Бен на Met Gala. Постът гласеше: "Не можеш да изградиш връзка с някой, който е откъснат от себе си."

През същия месец Page Six разкри, че Бен се е разочаровал от брака си с Дженифър.

Стана ясно, че по време на двугодишния им брак той е "дошъл на себе си" и е искал да се раздели със съпругата си.

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Дженифър Лопес и Бен Афлек
GettyImages

Допълнителни намеци, сочещи към потенциален развод, се появиха миналия месец, когато през юни Дженифър и Бен обявиха за продажба дома си в Бевърли Хилс на стойност 61 млн. долара, който купиха заедно през 2023 г. след годежа си през 2022 г.

Изпълнителката на I'm Real живееше в имота им в Бевърли Хилс, докато актьорът от Daredevil беше на няколко километра от тях в къща под наем. Вътрешен източник заяви пред списание People, че звездите от Gigli се виждат веднъж на няколко дни.

Слухът за раздяла се подсили и от самостоятелната ваканция на Дженифър в Италия в края на юни с нейни приятели. Папараци я уловиха да се излежава на лодка и да се пече блажено на слънце. Тя беше облечена в кремав топ с бандажи, който показваше стегнатите ѝ коремни мускули, и многоцветни къси панталонки, допълнени със златни токчета с периферия.

Отсъствието на Бен от пътуването до Италия може да е било умишлено, като се имат предвид плановете на Дженифър за летни пътувания. Съобщава се, че тя планира да прекара време "с децата си, семейството и близките си приятели", според Live Nation, както съобщава People.

Ако този път нещата не се получат, това няма да е първата провалена връзка за Дженифър и Бен. Преди неотдавнашния си брак двойката беше сгодена през 2002 г., но отмени годежа си и се раздели през 2004 г.

Мижав интерес: Джей Ло го закъса с турнето, пуснаха билети за 10 долара
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Мижав интерес: Джей Ло го закъса с турнето, пуснаха билети за 10 долара

Автор Ева Григорова