Автор
Ива Петрова

Любов и изневери: Новата глава в живота на Дарин Ангелов

От известно време актьорът Дарин Ангелов въртял страстна любов с бившата гимнастичка и настоящ вицепрезидент на Българската федерация по художествена гимнастика – Невяна Владинова. След дълга самота, последвала раздялата му с последното му гадже, любовта го изненадала в най-неочаквания момент.

Днес Дарин вече не крие връзката си и често се появява с Невяна на обществени събития. Близки до актьора разкриват, че той дори вече мечтае за дете с новата си любима.

View post on Instagram
 

Дарин и Невяна, макар и с 13 години разлика във възрастта, се влюбили от пръв поглед, след като се запознали чрез общи приятели, пише "Уикенд. 30-годишната Невяна и 43-годишният Дарин са доказателство, че истинската любов не признава граници. След месеци на емоционална дупка и самота актьорът най-сетне е намерил своето щастие и спокойствие. Той дори си купил нов лъскав джип, за да вози красивата си приятелка, информират още от изданието.

Дарин споделял пред приятели, че е напълно готов за бебе. Невяна, от своя страна, все още няма деца, така че бъдещето им може да крие радостта от общ наследник.

View post on Instagram
 

Преди да срещне Дарин, Невяна имала дългогодишна връзка с брейк танцьора Веселин Манолов. Двамата изкарали заедно 10 години и дори били сгодени, но през 2022 г. сложили край на отношенията си, припомнят от медията. Причината за раздялата им остава неизвестна, но се предполага, че чувствата между тях просто са се изчерпали.

Дарин Ангелов се закани на Гала, че ще доведе любовницата си в студиото ѝ
НОВИНИ
Автор Ива Петрова

Дарин Ангелов се закани на Гала, че ще доведе любовницата си в студиото ѝ

Автор Ива Петрова


Интересен факт от личния живот на Дарин е, че преди години е бил гадже на певицата Мариана Попова. Двамата изкарали около две години заедно, но днес връзката им е само минало, белязано от конфликтите, породени от властния характер на Попова и стремежа ѝ да го контролира.

А дали новото зведно дуо у нас - Дарин Ангелов и Невяна Владинова, ще успее да съхрани любовта и да намери желаното щастие и семейна хармония, само времето ще покаже.

View post on Instagram